Να μαι και γω!
Με τη σειρα μου και γω να πω ενα ΜΠΡΑΒΟ στον Γιωργο που τελικα καταφερε νε ερθει Βολο και ΦΥΣΙΚΑ που εβγαλε δυο πολυ καλα νουμερα ιπποδυναμης και ροπης διχως κομπιασματα και κατσαρωματα!Οι καμπυλες σου Γιωργο ηταν απλα ΤΕΛΕΙΕΣ, σαν τουρμπατο ενα πραμα ρε παιδι μου!
Επισης αισθανομαι οτι δικαιωθηκα οσον αφορα σε αυτο που ελεγα πριν καιρο για το DYNO της Βεροιας σχετικα με την διαφορα 4ης και 5ης ταχυτητας οπου
οι διαφορες ηταν οπως θα επρεπε αμελητεες και στα πλαισια του στατιστικου λαθους απο μετρηση σε μετρηση δηλαδη 2-3 ιππους και 0,2-0,3 κιλα ροπης!Ετσι λοιπον αυτοι που με κατηγορουσαν ισως οτι δεν ισχυαν αυτα που ελεγα καλα θα κανουν να αλλαξουν γνωμη αλλα και αν καποιος εξακολουθει να το πιστευει μια βολτα απο το Βολιωτικο DYNO θα τους πεισει!(ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!)
Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον Θοδωρα για τις 2 διαφορετικες μετρησεις με ΔΙΠΛΟ σεταρισμα(μια για καθε σχεση οπως επρεπε) και φυσικα την εκτυπωση των 4 μετρησεων για να δειξουμε και στο φορουμ εμπρακτως αυτα που ΙΣΧΥΟΥΝ!
Οσον αφορα τις μετρησεις υπαρχουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα μεγιστα νουμερα και σε στροφες ακριβειας της ταξεως της 1 στροφης και σε ροπη και σε ιπποδυναμη καθως και στον ΤΡΟΧΟ δειγμα του σωστου λογισμικου του συγκεκριμενου DYNO και
διχως αλχημειες και μαντεψιες για τα ακριβειας νουμερα!
ΥΓ.Τσερκεζε μην σου κανουν εντυπωση τα 30 αλογα απωλειων!Σιγουρα θα μπορουσε να ηταν και λιγοτερα αλλα και
πολυ παραπανω!Στο Megane μου εχω 23 αλογα απωλειες στα 113 στροφαλου!