Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
corolla G6 LSD...
Παλιά 04-12-10, 17:11
Το avatar του χρήστη johnjohn21
johnjohn21 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla G6R
Περιοχή: Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
johnjohn21 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla G6 LSD...

Καλησπέρα σε όλους!!έχω ενα corolla g6 του '99 με τον κλασικο 4AFE και ψαχνω εδω και καιρο ενα μπλοκε για αυτό.Διαβασα οτι καποια μαυροκαπακα με 6αρι ειχαν μπλοκε...ισχύει;;αλλοιώς τι άλλο υπαρχει;Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-10, 18:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν ξέρω σίγουρα αν είχαν, αλλά νομίζω πως μερικά είχαν όντως και μπλοκε, αλλά ακόμα και έτσι να μην είναι υπάρχει τρόπος να βάλεις στο δικό σου σασμαν aftermarket μπλοκέ! αν σου κάνει σασμαν από 4E-FTE (δεν το ξέρω αυτό σίγουρα) υπάρχει περίπτωση με πολύ ψάξιμο να βρεις έτοιμο με μπλοκέ μέσα! υπάρχει έχω ακούσει και κάποιος τρόπος και τα ξεχωρίζουν αυτά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-10, 21:46
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 302
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Ναι φιλε ισχυει αυτο που λες. Τα 20ν εβγαιναν με 5αρι απλο και μπλοκε αλλα και με 6αρι απλο και μπλοκε. Το θεμα ειναι οτι τα συγκεκριμενα μπλοκε ειναι σιλικονουχα και οχι δισκατα οπως τα aftermarket. Παντος στο μοτερ σου και μεχρι 150 αλογατα ειναι οτι πρεπει. Η τιμη που τα εχω βρει ειναι 700 με 800 ευρο.
Παλιά 04-12-10, 22:53
johnjohn21 Offline:
Νεότατος

Το μοτερ φιλε ειναι turbo και ειναι κοντα στα 180.θελω να κρατησω το δικο μου 6αρι.το θεμα ειναι να μην φτασω και μεχρι τα 800€...αλλα παλι θα μου πεις χωρις € δεν εχεις και μπλοκε...παιζει να βρω δηλαδη και εδω στα μεταχειρισμενα μπλοκε;;Ευχαριστώ για τον χρονο σας!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 09:17
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δυστυχώς τα μπλοκέ πάνε πολλα!!! ακόμα και μεταχειρισμένο να βρεις σκέτο μπλοκε και να κανει στο σασμαν σου, πρέπει να κατέβει να λυθεί και να μπει και το μπλοκε και να ξαναμπει πάνω, οπότε και πάλι παει πολλα! εγώ προσωπικά δεν θα το θεωρούσα και τόσο αξιόπιστο μετά! άλλο είναι να το έχει από την μάνα του και απλά να αλλάξεις σασμαν! πουλάς μετά και το δικό σου και βγάζεις και τα σπασμένα! καλύτερα να ψάξεις να βρεις έτοιμο αλλά είναι λιγάκι σπάνια και θέλει πολύ ψάξιμο! εννοείτε πως αρχίζεις να ψάχνεις από τους γνωστούς μαντράδες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 18:27
johnjohn21 Offline:
Νεότατος

καταλαβα.... αν ειναι ετσι το θεμα...χ...ε καλυτερα.η τοποθετηση θα ειναι δική μου δεν χρεώνομαι δηλαδη...αλλα αν ειναι να χασω απο αξιοπιστια.δεν θελω να το σκέφτομαι καν.το θεμα ειναι οτι θα σπινιαρει πολυ πανω στις 15.που δεν θελω να τις αλλαξω κιολας...αρα ψαχνω λυση,για αυτο ψαχνω για μπλοκέ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 18:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν το πρόβλημα σου είναι το σπινιάρισμα καλύτερα να βάλεις μεγαλύτερες διαστάσεις ελαστικών τότε! αν όμως με τις 15αρες έχεις 45αρι προφιλ αν πας σε 50αρι θα στο βελτιώσει το πρόβλημα. Μήπως το σασμαν σου είναι και πολύ κοντό? με το μπλοκε πάντως στις στροφές έχει περίεργη συμπεριφορά και είναι καπως δύσκολη η οδήγηση, αν σκεφτείς πως δουλεύει είναι λογικό. Εχει φιλαράκι μου σε glanza γιαυτο το λέω αλλά νομίζω είναι 50-50 αυτό. Αν το αμαξι σε επιταχύνσεις σου μουριάζει με τα σπινιαρίσματα δλδ φεύγει κάπως δεξια-αριστερά (το πάθαινα αυτό πολύ στο starlet gt) τότε σίγουρα η λύση σου είναι το μπλοκε γιατί εκεί δεν το κάνει καθόλου αυτό!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 19:12
johnjohn21 Offline:
Νεότατος

Το σασμαν ειναι μαμα 1.6 G6R δεν ξερω και δεν νομιζω να αλλαζει κατι απο τα κλασικα G6 1.6.τα ελαστικά μου ειναι 195/50/15 pilot exalto.οχι σε ανοιγμα δεν σπινιαρει πολυ σε μετριο προς καλο δρομο απο σταση μαρτηραω...λες να το κρατησω ετσι να τελειωσει το θεμα;;και κατι πσιλο ασχετο για να μην ανοιξω αλλο θεμα μπορεις να μου προτηνει καποια καλη βαλβολινη;τωρα εχω αγωνιστικη,στα κρυα ειναι λιγο ζορικο αλλα μετα πολυ καλο.Ευχαριστώ για τον χρονο σου!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 20:04
NikiforosGT Offline:
Moderator

για βαλβολίνες δεν ξέρω να σου πω! πάντως εγώ που έχω 4E-FTE με το σασμαν του starlet gt είναι μακρύτερο από το μαμά της g6. Βεβαια εσυ εχεις το 1600 μοτερ αλλα αν το έκανες turbo μπορεί να του πέφτει κοντό το σασμαν! αν είσαι πολλά άλογα θα σου πρότεινα σε επόμενη αλλαγή ελαστικών να πηγαινες σε 16αρες! ποιο φτηνά θα σου βγει! το μπλοκε είναι για άλλες φάσεις! πάντως ενώ εμένα το ιδιο μοτερ στο σταρλετ σπινιαρε τρελά στις εκκινήσεις (τότε όμως είχα 185/55/14, σασμαν από ατμοσφαιρικό κοντό και το αμάξι 830κιλα!) τωρα δεν σπινιάρει αν δεν το κάνω επίτηδες! ή εκτός αν ο δρόμος είναι χάλια κάτω πχ με χώματα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-10, 11:59
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 290
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπέρα, επειδή φοράω στην 111 μπλοκέ από trd torsen η αγορά του μου στοίχισε κοντά στα 400 ευρώ και μετά η τοποθέτηση μαζί με ρουλεμάν και εργασία και μπροστινό καβούκι άλλα 200+ οπότε δεν πρόκειται να πέσεις κάτω από 700 ευρώ.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,21994996 seconds (81,51% PHP - 18,49% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com