Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 185
προσθεστε και αλλα 1,50 της Αγιας Τριαδας πριν την Λαμια που ανοιξαν το Σαββατοκυριακο ...(Αντε και σε λιγο στο γκαραζ του σπιτιου μας) ταξιδευεις για να ξεσκασεις απο τις σκοτουρες και εχει καταντησει η Ε.Ο σαν την Αθηνα , σταματα ξεκινα.
Δύναμη Σεβασμού: 413
Μου άρεσε στην ερώτηση ''γιατί,κύριε,δεν πληρώνεται?'', η απάντηση που έδωσε:
'' ο Ερμής μου είναι ανάδρομος,το φεγγάρι μου είναι χλωμό και το γκολ που ακυρώσατε την προηγούμενη εβδομάδα στην ομάδα μου δεν ήταν οφσάιντ...''
χα.χα.χα.χα.....
Δύναμη Σεβασμού: 216
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
ειναι γνωστος σου το κομματι με το εργαλειο??πολυ γελιο...χωρις πινακιδες να φανταστω?
οχι δεν γνωριζω,απλος το ειδα στο youtube και το εβαλα.
απο οτι βλεπω κιολας λεει οτι ειναι ευκολο να το προμυθευτεις αυτο το "εργαλειο" απο γνωστο καταστημα παιδικων παιχνιδιων!
(μπορει να το πουλανε και πιο φτηνα απο την τιμη ενος διοδιου)
Δύναμη Σεβασμού: 255
καλη φαση το εργαλειο! τα παλικαρια εχουν πολυ χαβαλε! πρεπει να κσιπνισους οι ελληνες και αν μην πληρονουνε διοδια. δυστυχος ειναι πολοι
αυτοι που πληρονουν ακομα! εγο μονο στα μαλγαρα πληρονο και στο ακτιο
που μου εχουν πει οτι ειναι κρατικα και θα βρεις μπελα αν δεν πληροσεις!
πρεπει να βγουνε οι μικροπολιτες στα διοδια να πουλανε το εργαλειο!