Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από karagianakis jim
εγω εβαλα αυτην της MAK ειναι η ποιο ελαφρια που βρηκα και αντι αερα εβαλα αζοτο και ειναι οκ4818.jpg
Εδώ είμαστε
Και εγώ έχω κολλήσει με την συγκεκριμένη πες μου σε παρακαλώ τι μέγεθος έβαλες 16'' ή 17'' και αν μπορείς βάλε μια-δυο φωτογραφίες προφίλ το αμάξι να δω πως δείχνουν.
Ευχαριστώ.
Δύναμη Σεβασμού: 334
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Εδώ είμαστε
Και εγώ έχω κολλήσει με την συγκεκριμένη πες μου σε παρακαλώ τι μέγεθος έβαλες 16'' ή 17'' και αν μπορείς βάλε μια-δυο φωτογραφίες προφίλ το αμάξι να δω πως δείχνουν.
Ευχαριστώ.
θοδωρη μην πας σε 16αρα...το αισθητικο αποτελεσμα της 17αρας θα σε αποζημιωση με το παραπανω...
Δύναμη Σεβασμού: 249
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Εδώ είμαστε
Ευχαριστώ.
Εεεε φυσικό είναι να σου αρέσουν "mister ακτίνα" οι συγκεκριμένες
Δύναμη Σεβασμού: 239
Γεμιζεις τα κουτακια στην πανω μερια της οθονης ...μαρκα,μοντελο ,διασταση
επιλεγεις την ζαντα που θελεις και στην βγαζει στην κατω μερια της σελιδας φορεμενη στο αμαξι που εχεις επιλεξει πιο πριν
Δύναμη Σεβασμού: 420
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gio911
Γεμιζεις τα κουτακια στην πανω μερια της οθονης ...μαρκα,μοντελο ,διασταση
επιλεγεις την ζαντα που θελεις και στην βγαζει στην κατω μερια της σελιδας φορεμενη στο αμαξι που εχεις επιλεξει πιο πριν
Το έκανα αυτό και πριν αλλά τίποτα.
Τελικά είδα ότι το εμφανίζει σε λίγες ζάντες και σε καμία από αυτές που μου άρεσαν.