TRACKDAY ΣΕΡΡΕΣ 17-10-2010
Ας ανοίξουμε λοιπόν το θεματάκι για να συντονήσουμε από Θεσσαλία μεριά την άνοδό μας.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Αυτοί που σίγουρα τρέχουν είναι οι:
1. χρήστος
2. giannisgt
3. Μανώλης
4. GEORGE N.
και αυτοί που μέχρι στιγμής θα έρθουν για παρέα και ίσως συνοδηγοί:
1. MITSOS
2. Lynx
3. Toyotamania?
4. ltsantar?
ο Ηρακλής και ο Λεωνίδας ας επιβεβαιώσουν και όποιος άλλος θέλει να έρθει παρέα ας τηλεφωνήσει σε κάποιο από τα παιδιά και μόλις συνεννοηθεί βάζει το όνομα του στη λίστα.
Τώρα από πλευρά οργάνωσης.
1. Δηλώσεις οδηγών και συνοδηγών θα έχω εγώ.
2. VIDEOCAMERA θα έχω σίγουρα τη δική μου αλλά καλά είναι να φέρουν και όσοι άλλοι έχουν για να είναι σίγουρα τα video.
3. O GEORGE N. μου έχει πει ότι θα έχει μαζί του 2 γρύλους συνεργείου.
4. Καλά θα είναι αν κάποιος έχει τρια τέσσερα πλαστικά καρεκλάκια-σκαμπουδάκια (αυτά που μπαίνουν το ένα πάνω στο άλλο και δεν πιάνουν χώρο) να τα φέρει για να μη μας φάει η ορθοστασία μέσα στο box.
5. ΟΛΟΙ (ακόμη και αυτοί που θα έρθουν παρέα) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και αν σκέφτονται να μπουν συνοδηγοί και ΚΡΑΝΟΣ (αν έχουν κανένα διαθέσιμο) γιατί μιας και οι τέσσερις τρέχουν στο ίδιο γκρουπ, μην ψάχνουμε τελευταία ώρα για κράνος.
Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό προς το παρόν. Ότι θυμηθώ θα το συμπληρώσω.
Όσο για την ώρα που θα φύγουμε από το Βόλο, Γιάννη μίλησε με το Χρήστο, να μας πει πότε μπορεί και αυτός.
Αν θέλουμε να συναντηθούμε και με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη πρέπει να φύγουμε περίπου στις 8.30.
Α ΝΑΙ, Χρήστο μεχρί πότε μπορούμε να κάνουμε κράτηση για μια "bussiness class" θέση (ξέρεις αυτή με τα κουστούμια) στη ΒMW?
χα χα χα!!!!