Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
Gorillas την Τετάρτη 25 Αυγούστου είχα πάει το πρωί Κύμη και κάτσαμε αρκετά στην παραλία ειδικά και ανάβαση και μετά από Χιλιαδου κτλ. Αν είδες ασημί να μην φαίνεται το i/c εγώ θα ήμουνα:ppp φωτος έχω στο garage.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 528
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Gorillas την Τετάρτη 25 Αυγούστου είχα πάει το πρωί Κύμη και κάτσαμε αρκετά στην παραλία ειδικά και ανάβαση και μετά από Χιλιαδου κτλ. Αν είδες ασημί να μην φαίνεται το i/c εγώ θα ήμουνα:ppp φωτος έχω στο garage.
Ήμουν στην δουλειά εκείνη την μέρα οπότε δύσκολο...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 425
Ασημι Ε12 με μαυρισμενα πισω φωτα,φιμε και ζαντες...σημερα κατα τις 9 το πρωι ερχομασταν μαζι ολο τον κηφισσο απο το σεφ μεχρι την εξοδο για στρατηγου καλαρη...
Υ.Γ.παει πολυ ωραια το 12αρι σου και ακουγεται και πολυ δυνατο!Εγω ημουν με το μαυρο G6...