Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
υπουλα.... |
|
25-08-10, 23:14
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
υπουλα....
υπουλα και ανορθοδοξα κατα τη γνωμη μου μαζευει χρηματα το ξεφτιλισμενο το κρατος μας...
μην μπορωντας να βρει πιο σωστους τροπους....
τριτη πρωι κατευθυνομουν στην πατρα με την 12αρα
στην εθνικη των μεγαρων οπου αερα πας 200+ ημουν με 150 στο αριστερο ρευμα και σχεδον ολα τα αυτοκινητα πηγαιναν με 140 εκει......
απο την μεσαια λωριδα ηρθε στην αριστερη και καθισε μπροστα μου ενα ασημι oktavia (καμουφλαζ)....
ψιλοκοβει και παει 145... και γενικα με εκοβε απο το ρυθμο μου...
εχει παρει χαμπαρι οτι θελω να προσπερασω...
παει 155 και κανει δεξια να περασω...
πατωντας εγω να φυγω απο διπλα του επιασα 165 και το ρημαδοσκοντα καθισε κολητα πισω μου....
σε 1 δευτερολεπτο ενα αλλο σκοντα καρουμπαλο ακαμουφλαριστο μου αναβοσβηνε φωτα για να σταματησω...
τι να κανα? σταματησα δεξια και μου λεει πηγαινατε με 165...
του λεω το ξερω βιαζομαι να παω πατρα εχει γινει ζημια σε βαπορι και ειναι φορτωμενο 1500 γυναικοπαιδα κτλ κτλ...
στα τετοια του....
ξεκιναει να με γραψει....
τους λεω...
μα καλα που ειναι το ρανταρ? που ξερετε οτι πηγαινα με 165?
μου λεει για κοιτα μπροστα απο το κορολα σου...
κοιταω τι να δω... το ασημι ρουφιανοσκοντα ηταν παρκαρισμενο μπροστα μου...
πανω στο ταμπλο μου λεει εχει ρανταρ αυτο και ειδοποιει εμας....
τους λεω δε ντρεπεστε ρε? αλλο μπαμπεσικο τροπο δεν εχει να το κανετε?
μετα απο ενα ψιλοχαμο με εγραψε οτι πηγαινα 137 με οριο 120. 100 ευρω δλδ και γινοντε 50 αμα τα σκασεις συντομα...
η μεσανυχτα εχω η βρηκαν καινουργιο ατιμο τροπο να σου παιρνουν τα λεφτα....
του ΜΟΝΟ που κοιτανε ειναι να σου παρουν τα λεφτα και οχι να σε προστατεψουν.....
σημερα το πρωι μου δωσε τ αφεντικο 50 ευρω να παω να την πληρωσω γιατι βιαζομουν για παρτυ του...
πηγα στο ταχυδρομειο την δινω στην κοπελα...
ηταν 11 το πρωι...
μου λεει η κοπελα...
παλι μεγαρα? ελεος...
λεω γιατι? μου λεει εως τωρα εχω εισπαξει 36 κλησεις απο την εθνικη μεγαρων...
και ακομα ηταν η αμεσως επομενη μερα και ηταν και 11 το πρωι...
φαντασου δλδ ποσες κλησεις μοιρασε το ψοφιμι το σκοντα ως το τελος της βαρδιας του....
4 ατομα δλδ κανουν πανω κατω την εθνικη κοιτανε πως θα σε προκαλεσουν και πως θα σε γραψουν....
αμα ημουν με την 101 μπορει και να χανα το διπλωμα κανα 6μηνο...
η κληση που εφαγα ειναι και 5 ποντοι στο διπλωμα...
τα παιδια... ηταν και νεαροι, εκαναν πολυ απλα, αυτο που τους ειπαν να κανουν... βγειτε και γραφτε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 25-08-10 στις 23:20.
|
25-08-10, 23:41
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλά που το πες....................ρε πάνο........................
|
26-08-10, 00:47
|
banned
|
|
|
|
Να τα προσέχετε τα OCTAVIA όταν σας κάνουν τέτοια κόλπα.
Εχει κανα δυο τέτοια ίσως και παραπάνω.
Ειχα πετυχει ένα μπλε στην Αθηνών -Θεσσαλονίκης πέρσι και τσάκωσε έναν στο αριστερο ρευμα με ΒΜW .....
Από την άλλη ήσουν τυχερός.
Πάνω απο 150km είναι 350 και αφαιρεση διπλωματος για 60 μέρες....
Ειδικά τωρα που ψάχνουν λεφτά χρειάζεται παραπάνω προσοχή......
|
26-08-10, 01:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
κυκλοφορει τετοιο μαυρο octavia 2 rs βουλιαγμενη-βαρκιζα...εχω δει σκηνικο να κυνηγιεται με λευκο leon στα λιμανακια και στα φαναρια της λιμνης βουλιαγμενης μολις σταματαει ο τυπος στο φαναρι να αναβει φαρο και να μπαινει μπροστα του...ουτε θελω να ξερω τι του γραψε...
26-08-10, 03:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
οντως τι παιζει με αυτα τα octavia....
εμεις πηγαινοντας προς αλεξανδρουπολη πετυχαμε 3octavia το ενα πισω απο το αλλο στην αριστερη λωριδα να αναβουν φωτα και φλας και να πηγαινουν με 180-190χιλιομετρα και λεω τι γινεται κυνηγιουνται μεταξυ τους...και πιο κατω παλι αλλα 2 octavia να ερχονται,το ενα ομως να συνεχιζει να φευγει και το 2ο να ειναι σχεδον συνεχεια μαζι μας για περιπου 50χιλιομετρα και μαλιστα λεω απο κανα club τους αμολησανε ολους σημερα με τα octavia...
παλι καλα δεν ειχαμε κανα απροοπτο εμεις.
|
26-08-10, 08:12
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τα Octavia "παίζουν" πάρα πολλά χρόνια σε εθνικές οδούς αλλά και κοντράδικα στέκια.Η δουλειά για τα undecvover Octavia είναι να σε προκαλέσουν ώστε να "ανοίξεις",να το καταφέρουν σίγουρα έχεις την κλήση στο τσεπάκι.
|
26-08-10, 08:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Δε λετε και παλι καλα που δεν ηταν με το "αλλο"
να τον περναγε απο πανω πραγματικα....
Ειναι ασχημη αυτη η προκληση , μα να σε τσιγκλαει....!!!!
Και τα 50 καλα ειναι , αν και νεαροι, που συνηθως τα κοβουν ολα...
|
|
|
|
26-08-10, 09:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν το ασημι οκταβια δεν ηταν μπατσικο (και απλα το οδηγουσε ενας μ@λ@κ@ς), ο Πανος μπορει να τον προσπερνουσε και μετα να εκοβε παλι. Αλλα αυτοι τον γραψανε για την στιγμιαια αυξηση ταχυτητας κατα την προσπεραση...
Δλδ αν το οκταβια δεν ερχοταν, ο Πανος δεν θα άνοιγε ποτε πανω απο 150.
Με λιγα λογια σε αναγκαζουν/προκαλουν να αυξησεις ταχυτητα, να παρανομησεις και να διακινδυνεύσεις για να σε γραψουν.
Και δεν μιλαμε οτι το κανανε αυτο σε κοντραδικα στεκια, αλλα σε μια εθνικη που κινειται ολος ο κοσμος για να παει στα σπιτια του, στις δουλειες του κτλπ...
Πραγματικα λαμόγια, απαραδεκτοι και ντροπη τους! Φυσικα αναφερομαι στους πολιτικους μας, γιατι οπως λεει και ο Πανος, οι αστυνομικοι απλα εντολες εκτελουσαν...
Πανο.... Μια εμμεση φορολογία ειναι αυτη...
|
26-08-10, 11:05
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Keratsini
|
|
Τώρα που το σκέφτομαι, την προηγούμενη Πέμπτη έφυγα για Πάργα απόγευμα. Περνώντας από εθνική Πατρών, ήμουν δεξιά γιατί αριστερά δεν έχει διαχωριστικό και δεν ξέρω ποιος θα με καβαλήσει από απέναντι.
Είδα κι εγώ κάποια Octavia να πηγαίνουν ζευγαράκι και σκέφτηκα κοίτα που βρήκαν να ανοίξουν οι μ@λ@κ3ς!!
Να τα ξέρουμε αυτά και να τους κάνουμε και χουνέρια στα μασκαριλίκια τους!!
|
|
|
26-08-10, 11:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Οταν μπορω δεν σταματαω γιατι για καλο ποτε δεν σε σταματανε,ειδικα σε αυτους που με κανουν νοημα δεν εχω σταματησει ποτε και δεν εχω παρει κλησεις για οτι τους ερθει να θελουν να γραψουν,2 φορες σταματησα μια γιατι δεν μπορουσα στο αεροδρομιο,ειχα παει απο κει που πανε οι ταριφες και πηρα 75 ευρο προστιμο και 5 ποντους για παραβιαση πινακιδας P7,περνουσαν μονο οι ταριφες απο εκει και μια φορα στην γεφυρα απο τα μουδανια που οδηγουσα το corsa ενος φιλου οπως γυρνουσαμε απο χαλκιδικη γιατι νυσταζε αυτος και ηθελε να κοιμηθει,ηθελα να μην σταματησω αυτος επεμενε το αποτελεσμα 17 ευρο κληση γιατι δεν ειχα το διπλωμα μου και ο μπατσος ειπε να το οδηγησει το αυτοκινητο ο φιλος μου,στην καραμανλη δεν αντεξε κοιμηθηκε οπως οδηγουσε πεσαμε σε ενα transit διαλυθηκε και αυτο και το corsa και εμενα με μαζεψανε με ασθενοφορο και με πηγαν στο νοσοκομειο,απαισια εμπερια,και απο τοτε το εχω πεισμα ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16827512 seconds (83,36% PHP - 16,64% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|