Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |

12-08-10, 21:02
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μπράβο ρε Μάκη! που τα ξέρεις όλα αυτά???? δλδ αυτό το ολοκληρωμένο με λίγα λόγια είναι το υπεύθυνο τσιπ που κανει τα αλαρμ να αναβοσβήνουν με τι ρυθμό κτλ? δλδ μπορεί απλά να κάηκε αυτό και αντίο αλάρμ? γιατί όπως είπα ήδη δοκίμασα και άλλο κουμπί, και ασφάλεια είναι οκ πλέον, αλλά αν βάλω πάνω και το flasher που τώρα έχω βγάλει, τότε και τα φλας είναι οκ!!! και επίσης με κλειστό το διακόπτη μηχανής στην φύσα στο κουμπί των αλαρμ δεν έρχετε ρεύμα άρα είναι και αδύνατον να δουλέψουν!
Υ.Γ μήπως υπάρχει και τρόπος να το ελέγξω με το πολύμετρο αν είναι καμμένο να είμαστε σίγουροι ?
|

12-08-10, 21:42
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
νικηφορε λογικα αμα πατησεις το κουμπι των αλαρμ και εχεις βγαλμενο το φλασερ και στην θεση που πατανε τα 2 ποδαρακια του βαλεις εναν βραχυκυκλωτηρα θα πρεπει ολα τα φλας σου να ειναι αναμενα.για να το ελεγξεις πρεπει να το βγαλεις με κολητηρι και να του δωσεις εξωτερικα ταση.

12-08-10, 21:45
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
βασικά έχει 3 ποδαράκια, εννοείς αν ενόσω τα 2 που είναι πλάγια? μην κάψουμε τίποτα πάλι! έχεις τίποτα να δείχνει πως δουλεύει το όλο κύκλωμα του flasher? κάτι που είχα δείξει εγώ παραπάνω είναι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο!
|

12-08-10, 22:03
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Τα 2 ακριανα εννοω και εγω το μεσαιο πρεπει να ειναι η vcc για το κυκλωμα του φλασερ,δεν θελω να σε παρω και στον λαιμο μου επειδη δεν εχω το κυκλωμα του.βγαλε καμια φωτογραφια παραπανω να δω λιγο την πλακετα του να σε πω με σιγουρια,και απο πανω και απο κατω.στειλτες εδω αμα θελεις makiscorolla@gmail.com

12-08-10, 22:06
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
οκ θα ανεβάσω και εδώ την πίσω πλευρά! κανένα πρόβλημα! δες και εδώ thanks to Corollapatra το κύκλωμα στο αμάξι από τον διακοπτη πως πάνε μέχρι το flasher! μήπως και βγάλεις άκρη!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17383
Στην σελίδα 24 ειναι το κύκλωμα με όνομα Εxterior lamps circuit
o hazard switch είναι το κουμπι των αλαρμ! τα άλλα θα τα καταλάβεις!
|

12-08-10, 22:31
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|

12-08-10, 22:47
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
νικηφορε θα την κοιταξω αυριο πιο καλα,δεν προλαβαινω τωρα κανω την πτυχιακη μου(ηλεκτρονικος ειμαι),κοιτα λιγο με ενα πολυμετρο εκει που παταει ο φλασερ που ειναι το (+),βρες μια καλη γειωση να ειμαστε σιγουροι.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21521401 seconds (80,51% PHP - 19,49% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|