Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
Το ιδιο πραγμα λεμε.. Ισως να μην το διατυπωσα σωστα αν και νομιζω ηταν σαφες.. Σταθερη ανα στροφες εννοω οτι στις τοσες στροφες θα ειναι τοσα bar, στις αλλες, αλλα bar κτλ.. Προφανως ξερω οτι ανεβαινει οσο ανεβαινουν οι στροφες, γιαυτο και μιλησα για μικροτερη τροχαλια, αλλιως δε θα χε νοημα να μιλησω.. Και φυσικα ανεβαινει μεχρι καποια πιεση την οποια οπως ειπες καθοριζει το restrictor..
Oσο για την corolla GT:
Παρε το λινκ τωρα, γιατι κι εγω εχω φαει απειρες ωρες σε ψαξιμο..
http://www.cardomain.com/ride/804063 Δες οτι εβγαινε ετσι και σε εργοστασιακη μορφη..
Ομορφο ε? Πως σου φανηκε?
|
Ομορφο οντως αλλα κατσε λιγο γιατι τα πραματα μπερδευτηκαν λιγο.
Καταρχην δεν ειναι corolla gt αλλα rs η rsi.
Δευτερον οσον αφορα την πιεση ειπες επι λεξη οτι βαζοντας ψυγειο λαδιου θα πεσει η πιεση γιατι μεγαλωνει το κυκλωμα κ χρειαζεται μικροτερη τροχαλια για να κερδισει την χαμενη πιεση ενω τωρα τα αλλαζεις...
Τριτον ειπες οτι δεν χρειαζεται ψυγειο λαδιου ενω σου ειπα οτι χρειαζεται λογο κλιματος ελλαδος κ βαζοντας το λινκ εβγαλες τα ματακια σου κ οριστε γιατι:
The COROLLA RSi from Toyota South Africa Motors (PTY.) Ltd.
The 4AGE 20valve "Blacktop" 6-speed engine w/ OEM oil cooler was in production in South Africa as the Corolla Rsi and Rxi model from 1999 to 2003 by TOYOTA S.A. Motors.
Aρα οταν ειπα στο πρωτο ΜΟΥ ποστ οτι χρειαζεται ειχα δικιο κ χωρις να το ξερω με δικαιωσε η μαμα ΤΟΥΟΤΑ... Αρα ολα τα υπολοιπα περι χαμενης πιεσης κ μη αναγκης ψυγειου ηταν κ ειναι ΑΚΥΡΑ.
Κ σε τελικη αναλυση γιατι τοσος ντορος για μια γνωμη που δεν την εχεις τσεκαρει την στιγμη που δεν εκφερω γνωμη αλλα εμπειρια τσεκαρισμενη κ πληρωμενη???
οριστε κ τι εγραψες στο αρχικο ποστ:
Γενικα καλο ειναι να αποφευγεται το ψυγειο λαδιου αν δεν υπαρχει απο τον κατασκευαστη, ειδικα σε μοτερ οπως το 20v που δουλευει με υψηλη πιεση λαδιου καθως υπαρχει πτωση στην πιεση αυτου.. κ επισης
Γενικως παρατηρειται μια πτωση της ταξεως του 0.5-1 bar τα οποια μπορει να ειναι πολυτιμα ειδικα εκει ψηλα που στροφαρει το 20v.. Aυτος ειναι και ο λογος που δεν ειχα βαλει κιε γω στο μαυροκαπακο μου..
Γιαυτο τον λογο παρακαλω να μην επιμενουμε σε γνωμες την στιγμη που ειπαρχουν μελη με πρακτικη εμπειρια... Τελος απο μενα κ δεν ασχολουμε αλλο οχι μονο με αυτο αλλα γενικως γιατι καθε φορα το ιδιο βιολι γινεται...