Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS2281
Και τα Michelin exalto ειναι πολυ ωραιο λαστιχακι....
Εγω τα φορουσα σε 16αρια και ειχα μεινει ικανοποιημενος σε ολους τους τομεις....απο κρατημα ως θορυβο κυλησης!
Ειναι βεβαια λιγο πιο ακριβα απο τα michelin saver και τα Continental eco3 αλλα αξιζουν τα λεφτα τους.
|
Σε 185/60ρ14 ειναι με δεικτη ταχυτητος V (240χλμ) και δεν ξερω αν το αυτοκινητο - οδηγος θα τα ευχαριστηθουν...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl
Ναι στο Continental, φοβερο λαστιχο...τιμη σε αυτη τη διασταση, περιπου 300€.
ΟΧΙ, στο Michelin...Τα Toyota και γενικα καποια μοντελα απο αλλες μαρκες δεν εχουν "σχεδιαστει" με Michelin εξου και η απογοητευση που δινουν στους συγκεκριμενους χρηστες τους και αυτο που λεω εχει σημασια καθως οι μηχανικοι κανουν τις τελικες ρυθμισεις της αναρτησης με βαση τα ελαστικα που θα προτεινουν σαν μονταζ εργοστασιου...
Υ.Γ: Το ιδιο ισχυει και για τα λαδια, Toyota=Castrol κατα κυριο λογο, Renault=ELF, PSA=Τotal και παει λεγοντας...δεν ειναι ολα τυχαια!
|
Για την τιμη που λες ,ειναι πολλα .. ειναι πιο κατω.....
Για τα michelin επετρεψε μου να διαφωνισω λογω οτι εχω ενα Ε15 με primacy HP V (A) ...που το (Α) ειναι ενδεικτικο για τα Auris.....
απο την αλλη ..... για μενα ,μόνο μου ,παιζει ρολο ο σχεδιασμος του πελματος που συνεπαγεται τον τροπο χρησης του αυτοκινητο και κατεπεκταση του ελαστικου και ...και,...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
για τις απαιτησεις σου νομιζω πως με michelin energy saver ή goodyear duragrip θα εισαι ευχαριστημενος.
|
Τα goodyear τα ξεχασα ....σωστα και το optigrip...