Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Εθελοντική Αιμοδοσία
|
Είμαι εθελοντής αιμοδότης (έχω κάρτα αιμοδοσίας και δίνω τακτικά)
|
|
8 |
19,05% |
Δίνω αίμα όταν το χρειάζεται κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο
|
|
19 |
45,24% |
Δεν είμαι επειδή δεν το είχα σκεφτεί ποτέ
|
|
7 |
16,67% |
Δεν είμαι επειδή δεν γουστάρω
|
|
0 |
0% |
Δεν είμαι επειδή φοβάμαι τις βελόνες
|
|
0 |
0% |
Δεν είμαι επειδή φοβάμαι μήπως κολλήσω κάποια ασθένεια κατά τη διαδικασία
|
|
0 |
0% |
Δεν είμαι για άλλους λόγους…
|
|
8 |
19,05% |
|
|
05-03-08, 15:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αποφάσισα να ξαναζεστάνω λιγάκι αυτο το θέμα και αυτή τη δημοσκόπηση, επειδη σήμερα έδωσα εθελοντικά αίμα. ειπα λοιπον να δώ αν εχει αλλάξει κάτι στη διάθεση των μελών σχετικά με το θέμα. το τοπικ το έχουν διαβάσει 225 άτομα και έχουν απάντησει λιγότερα απο 30 στη δημοσκόπηση. όποιος δεί τα αποτελέσματα θα νομίσει οτι είμαστε πάρα πολύ ευαισθητοποιημένοι σχετικά με το θέμα.
αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι πλασματικά, εχώ η καθημερινή ανάγκη χιλιάδων συνανθώπων μας για αίμα είναι πραγματική...
Δε δίνεις αίμα, δίνεις ζωή...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
05-03-08, 18:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω στην θητεια μου εδωσα τρεις φορες αιμα,και γενικα οταν χρειαστεουν συγγενοις και φιλοι παντα δινω.Παντως εχω ακουσει οτι ακομα και εκει εχουμε ελειψη.
31-05-10, 17:23
|
|
|
|
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 02-06-10 στις 11:48.
Αιτία: Edit!!!
|
31-05-10, 20:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
H λύση φίλε μου Αντρέα είναι η εξής........επειδή το έπαθα κ εγώ στις 2 προ-προηγούμενες αιμοδοσίες
Ζητάς εξαρχής μία γαζούλα με καθαρό οινόπνευμα κ είσπνέοις μέχρι να τελειώσει η αιμοδοσία κ είσαι κ μια χαρά κ δείνεις κ αίμα κ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!!!!!
Φιλικά Ζήσης!
|
Ζήση, θέλω πραγματικά να ξεπεράσω αυτό το πράγμα με τη φοβία που ξαφνικά μου δημιουργήθηκε χωρίς καμία αιτία... Θέλω πολύ να δίνω αίμα και γιατί είναι αναγκαίο για τους συναθρώπους μου αλλά και γιατί είναι καλό και για εμένα τον ίδιο. Αυτό που μου λες δεν το έχω δοκιμάσει και η αλήθεια είναι ότι ούτε και οι γιατροί της αιμοδοσίας μου το έχουν προτείνει ως λύση... Θα το προσπαθήσω όμως...
31-05-10, 20:21
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ζήση, θέλω πραγματικά να ξεπεράσω αυτό το πράγμα με τη φοβία που ξαφνικά μου δημιουργήθηκε χωρίς καμία αιτία... Θέλω πολύ να δίνω αίμα και γιατί είναι αναγκαίο για τους συναθρώπους μου αλλά και γιατί είναι καλό και για εμένα τον ίδιο. Αυτό που μου λες δεν το έχω δοκιμάσει και η αλήθεια είναι ότι ούτε και οι γιατροί της αιμοδοσίας μου το έχουν προτείνει ως λύση... Θα το προσπαθήσω όμως...
|
Πολύ πολύ πολύ σωστή η φράση που είναι σκούρα μαύρη........
Ούτε εγώ το ήξερα αυτο με το οινόπνευμα κ μου το είπε μια νοσοκόμα που ηταν στην αιμοδοσία! Δοκίμασε το κ θα είναι πολυ καλύτερα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 04-06-10 στις 11:00.
|
01-06-10, 12:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Keratsini
|
|
Σας ζηλεύω πραγματικά εσάς που μπορείτε να δώσετε αίμα.
Λόγω συγκεκριμένων συνθηκών που θα μου επιτρέψετε να μην αναλύσω, δεν μπορώ να δώσω δυστυχώς.
Και είναι κρίμα γιατί το θέλω πολύ.
10-06-10, 16:36
|
|
|
|
|
|
Το Σαββάτο πρώτα ο θεός να'μαστε καλά θα πάω το πρωί να δώσω αίμα.......! Μήπως υπάρχει κανένας που να θέλει να πάμε παρέα? Η αν δεν βολεύει το Σάββατο πάμε Παρασκευή ή Δευτέρα.......!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18224001 seconds (83,54% PHP - 16,46% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|