Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Είναι πρόβλημα τροφοδοσίας μάλλον, όπως λέει και ο harbov καλύτερα να αλλάξεις για αρχή φίλτρο βενζίνης, μπουζί και καθάρισμα καλό του φίλτρου αέρος! κάνε ένα ένα και δοκίμαζε για να βρεις τι φταίει! και στο συνεργείο να το πας θα στα αλλάξουν σίγουρα αυτά! Επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να έχει καμια νοθευμένη βενζίνη μεσα! κάνει τπτ κομπιάσματα στα καλά καθούμενα? ή μόνο με τέρμα γκάζι είναι το πρόβλημα? μπορεί να είναι και το AFC (air fuel meter) τι έχει το μοτερ αυτό δεν ξέρω.
|
απο νοθευμενη βενζινη δεν νομιζω γιατι ετυχε να το αδιασω τεσσερης πεντε φορες κ να το ξανα γεμισω! παταω το γκαζι μεχρι την μεση κ παει το αμαξι καλα μεχρι τις 5.500 χιλ στροφες καλα κ μετα κοβει σαω να αφηνω το γκαζι, παταω μετα τερμα το γκαζι, ανοιγει το αμαξι αλλα αργα σαν να ειναι μπουκομενο!
80 χιλ με πεμπτη κ κατεβαζω τριτη με τερμα γκαζι κ ειναι σαν να το παρακαλαω, ενω εαν πατησω μεχρι την μεση το γκαζι παει καλα μεχρι τις 5.500 στροφες!
κ σε ανηφορα εχω πεμπτη με 140 σταθερα κ νιωθω το αμαξι σαν να τραβαω το χειριφρενο κ να το αφηνω συνεχεια ετσι σαν να βαραω κοφτη σε πολη χαλαρο ρυθμο ισα ισα που το καταλαβαινω!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
μήπως έχει δει κανείς όταν πατάς τέρμα γκάζι αν πετάει μαυρίλα από πίσω?
|
δεν ετυχε φιλε μου! αν κ καιει λιγο λαδακι, ενα με εναμιση λιτρο στα 5.000 χιλ!