Eχω μια corolla 3θηρη στρογγυλοφαναρη, μοντελο 97,μπορει και 98, βαριεμαι να παω στο γκαραζ τωρα...
η οποια ειναι μαμα, σε πολυ καλη κατασταση, αβαδιστη, ατρακαριστη, με πιασιμαματακια και ολα μα ολα μαμα, σερβισ αντιπρωσοπειας με το βοοκ της κτλ...
αυτο ειναι λοιπον το κοριτσι μας, εγω απο την αλλη ειμαι καφρος που ποτε δεν το ενδιεφερε το look αλλα κατα βασει οι επιδοσεις, αυτο ομως το αυτοκινητακι επειδη το πηρα σαν δευτερο, για καθημερινη μετακινηση κτλ (μιας και το να πηγαινεις για δουλεια με ενα αμαχι 600+αλογων ειναι μαλλον κουραστικο, ασυμφορο και πολλες φορες επωδυνο -βλεπε μπατσους, κλησεις για τα παντα-) ειπα στο κοριτσακι μου να μην πειραξω οθτε βιδα... και ευελπιστω να το κανω -με λενε ΑΤΕR και ειμαι 1 μηνα καθαρος!!!!!!!- αν και με τρωει να του βαλω μια 4κινηση με αλλο πατωμα και μοτερ GT4 και να εχω ακομα ενα γρηγορο και ασυμφορο αμαξι...
οχι οχι ομως δεν το κανω...
ετσι λοιπον επικεντρωνοντας στο LOOK, εχω μερικες ερωτησεις και οποιος μπορει βοηθαει
1. το facelift, αφτο με τα 2πλα φαναρια με τον προφιλακτηρα κτλ κουμπονει στο δικο μου? εαν ναι τι χρειαζεται? φανταζομαι φτερα, καπω, φαναρια χειλακι, γριλλια, φλασακια... ξεχασα κατι ? εαν ναι πειτε μου τι και το βασικοτερο, παιζει να τα βρω αυτα σε μεταχειρισμενα ? η το γεγονος οτι ειμαστε made in the uk δεν βοηθαει για μεταχειρισμενα ? ιμιτασιον αξιζει?και αν ναι πια θα ηταν καλη τιμη και μπορω να την βρω ?
2. αεροτομη ΤΤΕ γνησια η και ιμιτασιον.. σε καλη τιμη ξερουμε καπου?
3. τα οργανα απο G6 μπενουν στη Linea Terra? η πρεπει να αλλαξω ολο το μαξιλαρι? και αν ναι... με τον εγκεφαλο που δεν ειναι G6... συνεργαζονται?
4. το σασμαν απο G6 μπαινει φανταζομαι, οποτε ειναι χαζη ερωτηση... το θεμα ειναι αν ξερει κανεις ποθ θα το βρω και πια να θεωρησω καλη τιμη...
ευαχαριστω εκ τον προτερων για το χρονο σας...