Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Να την χαίρεσαι Γιώργο! Καλά χιλιόμετρα! Ένα χαμηλωματάκι και θα δείξει υπέροχη η 12άρα!
|
Αυτο εχω στο προγραμμα τωρα δημητρη. μαλλον θα παω και εγω στη δικια σου λυση. eibach 3mm.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Πολύ όμορφο,να το χαίρεσαι.
Ερώτηση:τα xenon με τα προβολακια πόσο σου πήγαν?
Οι ανεμοθραυστες είναι πολύ πρακτικοί για ταξίδι σε καπνιστή,έχεις λίγο ανοιχτό το τζάμι αερίζεται η καμπίνα και δεν σου παίρνει τα αυτιά ο θόρυβος.
|
δεν ειναι xenon. ειναι ομως παρα πολυ δυνατα. σε συγκριση που εκανα με φιλο μου που εχει xenon εχει ελαχιστη διαφορα! 70 ευρω εδωσα και εβαλα μεσαια σκαλα,προβολακια,ψειρες μπροστα και ψειρες πισω. δεν ειναι και λιγα, ομως ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος! οσο για τους ανεμοθραυστες δεν τους αλλαζω με τιποτα! ως καπνιστη με εχουν βολεψει αφανταστα. και να βρεχει και να κανει κρυο ειναι οτι πρεπει. και δε μυριζει ποτε το αμαξι μετα που θα σταματησω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vnb
Πολυ ομορφο ...να το χαιρεσε και απο οτι βλεπω γλυμενο το εργαλειο!!! Γυαλιζει απο παντου ...!!!
|
να σαι καλα φιλε...ε μια αγαπη εχουμε....να μη τη περιποιηθουμε και λιγο παραπανω???
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
πολύ ωραίο το corollaki φιλε μου.εύχομαι να έρθει και η αναρτηση με τη μπαρα θολων γρήγορα
|
σε ευχαριστω πολυ. τα επομενα χρηματα σιγουρα θα πανε στην αναρτηση.