Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Για αρχή να πω ότι δυσκολεύτηκα να διαλέξω ένα από τα τόσα toyota clubs που έχει η Ελλάδα, ευτυχώς μέσω του Yaris Club, βρήκα ένα σύνδεσμο προς αυτό.
Στο θέμα μας τώρα, έχω ένα προσεγμένο Γαλλάκι Clio 1.4 2002 που θέλω να ανταλλάξω με ένα Corolla 5Θ 1.4 γιατί πάμε για οικογένεια και το γαλλάκι δεν θα μας βολεύει σε λίγο.
Ξέρω ότι το Corolla είναι βασιλιάς αξιοπιστίας, μου αρέσει σαν αυτοκίνητο, οπότε δεν με σταματάει κάτι για να το αποκτήσω. Έχω όμως μερικές απορίες..
1) Πόσα χρόνια εγγύηση έχει το συγκεκριμένο;
2) Κάθε πόσα χλμ κάνει service, ποια είναι τα μεγάλα και μικρά; Τι εργασίες γίνονται σε αυτά και πόσο στοιχίζουν;
3) Λόγω οικονομικής ευκολίας και χρόνου, σκέφτηκα να πάω σε μάντρα για ανταλλαγή. Κατά πόσον είναι ασφαλές αυτό; Είναι καλύτερα να πάω πχ σε μάντρα Toyota που δίνει πχ και κάποιους μήνες εγγύηση;
4) Αν δεν βρω το Sol, να ψάξω κι άλλο ή να βολευτώ με Linea ή Terra? Υπάρχουν σημαντικές διαφορές; Το Privilege τι διαθέτει;
Ξέρω ότι η κλασικότερη απάντηση είναι "πάρε μηχανικό και φαναρτζή και πήγαινε δες το", αλλά ρεαλιστικά, το κάνει ποτέ κανείς αυτό χωρίς να είναι ο φίλος του μηχανικός ή φαναρτζής;
Ότι συμβουλές έχετε για να προσέξω, καλοδεχούμενες.