Το θέμα το έχουμε αναλύσει πολλές φορές, αναζήτηση έκανες? να πω όμως ότι στην ΕΕ111/101 δεν μπαίνουν εντελώς κουτί, θέλει μερικές πατέντες. Συγκεκριμένα αν βρεις του levin (εγώ όσους ρώτησα δεν είχαν) για μπροστά λέω γιατι για πίσω κάνουν χαλαρά αφού έχω βάλει (τιμή γύρω στα 250 ευρώ) τα μπροστινά για να μπουν στα άκρα σου θέλει κάτι τρόχισμα στην βάση γιατί βρίσκει αλλιως κάνουν, αλλά θες 15αρες το λιγότερο. Ομως αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι δαγκάνες από ταξί avensis 2litro που είναι διπίστονες. Μου είπαν όμως 250 ευρώ!!! που βρήκα κάπου και με αυτές πας Toyota Κηφισσό και παίρνεις νέες δισκόπλακες και τα αντίστοιχα τακάκια. Δεν μπορείς να βάλεις τις δισκόπλακες του avensis γιατί είναι 5μπουλονες και έχουν διαφορετικό offset. Κάτι άκουσα για τις δισκόπλακες ότι για να χωρέσουν θέλουν τορνίρισμα κατά 1mm στην διάμετρο κάτι τέτοιο, αλλά ας πει αν ξέρει κανείς καλύτερα. Πάντως εγώ μοτερ 4E-FTE σχεδον μαμά με πίσω φρενα levin και μπροστά μαμίσια και τακάκια καφέ (Toyota ίδια με carina 2) και σωληνάκια υψηλής goodridge και υγρά DOT 5.1 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με τα παλια μου imitation τακάκια είχα προβλήματα υπερθέρμανσης στα μπροστινά φρένα. Δεν το ξανάκανε ακόμα με τα άλλα τακάκια. Να βάζεις γνήσια!
|