Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Περίεργη οσμή...... |
|
19-10-09, 11:50
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Περίεργη οσμή......
Τον τελευταιο καιρο μου ερχεται μια περιεργη μυρωδια στο αμαξι. Αυτο συμβαινει οταν ζορισω το αμαξι , με το που σταματησω (πχ σε φαναρι) και ανοιξω το τζαμι μου ερχετια μια μυρωδια , λες και καιγεται καποιο λαστιχο. Αυτο δεν κραταει για πολυ και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ( καμια 10αρια ) η μυρωδια σταματαει. Αυτο με δυσκολεψε πολυ γιατι μεχρι να βγω απο το αμαξι για να δω απο που προερχεται ή μυρωδια ειχε σταματησει.
Χτες ομως εψαχνα για αρκετη ωρα να παρκαρω και ετσι μολις παρκαρα μου ηρθε η μυρωδια και βγηκα αμεσως απο το αμαξι. Πατηρησα λοιπον , οτι ερχοταν απο την εξατμιση και μετα απο λιγο αργησε να εξασθεσει (προφανως γιατι κρυωνε). Το θεμα ειναι οτι μυριχει κατι σαν λαστιχο.
Τι μπορει να ειναι? Μηπως οι βασεις της εξατμισης , ακουμπουν καπου?
|
19-10-09, 12:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αντρέα μου το εκανε και εμενα μια περιοδο και οντως ηταν η εξατμιση που μυριζε σαν καμμενο.
Νομιζω φταιει η βενζινη. Από τοτε που αλλαξα βενζιναδικο και αρχισα να βαζω 100αρα σταματησαν ολα.
Κανε μια δοκιμη και θα δεις.
|
19-10-09, 12:44
|
|
|
|
|
|
Ρε Μιχαλη , το θεμα ειναι οτι βαζω σε συγκεκριμενο βενχιναδικο και βαζω v-power. Την τελευταια φορα εβαλα παλι v-power αλλα απο αλλο βενζιναδικο. Λες να φταιει αυτο?
|
19-10-09, 13:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγω πιστευω πως ναι. Τουλαχιστον εμενα αυτο εφταιγε.
Εφοσον μου λες τωρα οτι στο εκανε αφου αλλαξες και βενζιναδικο... οι πιθανοτητες αυξάνονται...
|
19-10-09, 14:17
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγω πιστευω πως ναι. Τουλαχιστον εμενα αυτο εφταιγε.
Εφοσον μου λες τωρα οτι στο εκανε αφου αλλαξες και βενζιναδικο... οι πιθανοτητες αυξάνονται...
|
Οχι δεν καταλαβες , λεω μηπως φταιει η V-power? Γιατι την τελευταια φορα εβαλα απο εναν αλλο και μαλλον εβαλα νερο....
|
19-10-09, 14:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Την τελευταια φορα εβαλα παλι v-power αλλα απο αλλο βενζιναδικο.
|
Ναι Αντρεα. Μια χαρα κατάλαβα. Εφοσον δεν ειχες τοσο καιρό προβλημα οσο εβαζες Vpower απο ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο, δεν το αποδιδω στην Vpower αλλα στο καινουριο βενζιναδικο που εβαλες τελευταια φορα και που μπορει να είχε SHIT-power... Και για να δινει σκ@τ@ vpower, φανταζομαι και η απλή του σκ@τ@ θα είναι..
Τεσπα... το θέμα ειναι οτι το αποδιδω στην κακη βενζινη. Δεν ξερω απο που και τι εβαλες, απλα ξαναβάλε απο εκει που εβαζες παλια και δεν ειχες προβλημα.
|
19-10-09, 15:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Με λίγα λόγια φταίει η νερόλυβδη που έβαλες....
|
19-10-09, 16:37
|
|
|
|
|
|
Για να δουμε τι θα γινει ρε παιδια και θα σας ξαναπω.....
|
19-10-09, 20:20
|
|
Administrator
|
|
|
|
Τσεκαρε και το αλλο, μηπως σου εχει κολλησει καμμια πλαστικη σακκουλα απο κατω στην εξατμιση.. Παιζει κι αυτο!
20-10-09, 10:47
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Τσεκαρε και το αλλο, μηπως σου εχει κολλησει καμμια πλαστικη σακκουλα απο κατω στην εξατμιση.. Παιζει κι αυτο!
|
Θα το κοιτάξω , αλλα το θέμα ειναι ότι το κάνει μόνο όταν το ζορίζω. Όταν πχ σταματησω στο φαναρι , μεχρι να αναψει πρασινο , δεν μυριζει τίποτα. Σαν να κρύωνει πχ. Μάλλον είναι αυτό που λένε τα παιδιά για την βενζίνη..... Και σίγουρα η μυρωδια προέρχεται απο την εξάτμιση.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16571808 seconds (82,40% PHP - 17,60% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|