Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratis
παιδια εγω δεν μπηκα στο κλαμπ για να τσακωνομαι εγινε ενα λαθος δεν ειναι και τοσο τραγικο φυσικα και δεν εγινε επιτηδες μπουρουσες ομως να εισαι πιο ευγενικος και οχι να λες οτι θα με κανεις banned και απευθυνομαι στον diafanh-psyxh και οχι στον madvineqar που απαντησε ευγενικα και αν προσεξετε εχω βαλει ερωτηματικο στην ερωτηση ηταν απορια και οχι εξυπναδα οπως θελετε να λετε νομιζα οτι εδω ασχολουμαστε με τα αυτοκινητα μας και πως μπορουμε να τα κανουμε καλυτερα και οχι με το ποιος κανει τον εξυπνο και αλλα τετοια οσο για τις αποριες μου μπορω να της λυσω και αλλου καλη συνεχεια στο κλαμπ σας και αλλη φορα να ειστε πιο ευγενικοι δεν εχουμε και την ιδια ηλικια δεν ειμαι πιτσιρικας που μπηκα να κανω πλακα
|
φίλε μου ούτε τον έξυπνο κάνω ουτε είναι τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις.έγραψες με κεφαλαια.σου έγινε σύσταση από τον
madvinegar να το διορθωσεις και την επομενη μερα αφού δεν είχε διορθωθεί σου έδωσα εγώ την κάρτα γιατί και στις 2-2-09 πάλι είχες ξαναγράψει με κεφαλαια και είχες ξαναπάρει κάρτα από εμένα.
όταν σε χρέωσα με τη κάρτα σου ήρθε ειδοποιηση στην οποια φαίνεται ο λόγος και υπάρχει και το original post όπως ακριβώς το είχες γράψει.βγαίνεις λοιπόν και μας λες ότι το είχες γράψει με μικρά γράμματα και δεν δίνω σημασία αλλά όταν είδα ότι είχες κάνει edit και το ποστ σου τι ήθελες να πω?
εγώ πλέον ξεκαθαρισα τη θεση μου και δινω λήξη στο θεμα.
Α ρε Μιχαλη το club εχει λυσεις για ολα