Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
astra gtc 1.6T ή auris 1.8 |
|
06-10-09, 16:09
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
astra gtc 1.6T ή auris 1.8
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δύο. Ή το astra gtc 1.6T με τα 180 ή το auris 1.8 με τα 147. Το ξέρω ότι δεν είναι ίδια αυτοκίνητα και εύκολα συγκρίσιμα. Απο τα δύο εγώ προτιμώ το astra, λόγω επιδόσεων και εμφάνισης. Απλά φοβάμαι μήπως δεν είναι αξιόπιστο και βγάζει συνέχεια βλάβες. Από την άλλη ένα corolla που είχα δεν μου έβγαλε προβλήματα και σκέφτομαι ότι και το auris έτσι θα είναι, και είναι και τα 6 χρόνια εγγύηση που δίνει η toyota σε σχέση με τα 2+4 (όλα+μηχανικά, αντίστοιχα) που δίνει η opel.
Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά μπας και καταλήξω.
|
06-10-09, 16:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εγω θα πω το Auris. Βεβαια πολλα μελη εδω μεσα με ξερουν ως εναν φανατικο ΤΟΥΟΤακια, και το ομολογω οτι ειμαι. Νομιζω ομως οτι οι λογοι που ανεφερες κι εσυ ο ιδιος περι βλαβων στο Astra και τα 2+4 ετη εγγυησης του, για μενα παντα ειναι ενας σοβαρος λογος να προτιμησω το Auris.
|
|
|
|
06-10-09, 16:31
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από magneto
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δύο. Ή το astra gtc 1.6T με τα 180 ή το auris 1.8 με τα 147. Το ξέρω ότι δεν είναι ίδια αυτοκίνητα και εύκολα συγκρίσιμα. Απο τα δύο εγώ προτιμώ το astra, λόγω επιδόσεων και εμφάνισης. Απλά φοβάμαι μήπως δεν είναι αξιόπιστο και βγάζει συνέχεια βλάβες. Από την άλλη ένα corolla που είχα δεν μου έβγαλε προβλήματα και σκέφτομαι ότι και το auris έτσι θα είναι, και είναι και τα 6 χρόνια εγγύηση που δίνει η toyota σε σχέση με τα 2+4 (όλα+μηχανικά, αντίστοιχα) που δίνει η opel.
Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά μπας και καταλήξω.
|
Φιλε μου ειναι τι θελεις. Το ενα ειναι sport αμαξι , το αλλο ειναι Normal.
Αυτο με τα προβληματα , καλο θα ειναι να το σταματησετε να το λετε γιατι δεν ισχυει πλεον στις ημερες μας και εαν θελετε να ισχυει , ισχυει και για την ΤΟΥΟΤΑ. Επισης μονο η OPEL ειχε εισαγει την τεχνικη , οπου οταν εβρισκαν καποιο ελατωμα στην γραμμη παραγωγης , τοτε ολη η παραγωγη σταματουσε για να βρεθει εαν υπαρχει καποιο γενικο προβλημα ή ετυχε. Και τελος για την Εγγυηση , το ιδιο ισχυει και για την ΤΟΥΟΤΑ. Τα μηχανικα μερη της ειναι για 6 χρονια. Τωρα οτι καποιοι εχουν περασει σε εγγυηση και αλλα πραγματα , ειναι αλλο θεμα.
Το θεμα ειναι εσενα τι σου αρεσει. Σου αρεσει γκαζι επιδοσεις και σπορ συμπεριφορα ή θες ηρεμια , ησυχια και οικονομια?
|
06-10-09, 16:53
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Σπορ θέλω εγώ και μπορεί να θελήσω και να το βελτιώσω, γιατί τα άλογα ποτέ δεν είναι αρκετά. Με το auris δεν θα παίρνει από βελτίωση λογικά ή θα είναι πανάκριβη. Τίποτα εμπειρίες έχετε; Δηλαδή κανά γνωστό που να είχε το gtc 1.6T και να είχε από προβλήματα; Κανά δυο τρεις που έχω βρει στο δρόμο, και τους ρώτησα, μου είπαν ότι δεν είχαν προβλήματα. Βέβαια σε κάτι forum στο internet, έχω διαβάσει για βλάβες, αλλά έχω διαβάσει και για το auris ότι τρίζουν τα πλαστικά.
Συνήθως πάντως για το astra ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά προβλήματα διαβάζω. Είναι όμως και τα 180 αλογάκια που σε κάνουν να το σκέφτεσαι.
|
06-10-09, 16:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Συμφωνώ με τον electro. Το ένα είναι sport το άλλο όχι. Οπότε αν θέλεις sport θα πάς στην Opel... Το έχουν δυο γνωστοί μου και δεν έχουν κανένα παράπονο, το αμάξι είναι super!
|
06-10-09, 17:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εχω γνωστό που εχει το astra 1.6Τ αλλά το cabrio. Το εχει κανενα χρόνο.
Απο μηχανικά δεν του εχει βγαλει κάτι μεχρι στιγμης.
Απο ηλεκτρολογικά του εχει βγαλει και του εχει σπασει τα νευρα...
Τη μια φορά του χαλασε η οροφή και εμεινε ανοιχτη και δεν του έκλεινε. Την αλλη του εκλεινε αλλα δεν εκλεινε καλά με αποτελεσμα να μπάζει νερά. Την άλλη δεν του κλειδωνε η πορτα του συνοδηγου (δλδ ενω η πορτα εκλεινε και επεφτε η ασφάλεια, αν την τραβαγες την πορτα ανοιγε κανονικα).
Τεσπα, επαιξε 2-3 φορες μπουνιες με την αντιπροσωπία και του τα φτιάξανε όλα.
Απο μηχανικά παντως δεν του εχει βγαλει κατι.
|
06-10-09, 17:04
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Keratsini
|
|
Θα σου πω την γνώμη μου μην έχοντας ιδέα απο μηχανικά.
Σε GTC που έχω μπει μου φάνηκε υπερβολικά κλειστοφοβικό και κλωτσάει πολύ αλλά η εμφάνιση είναι μούρλια!
Το Auris παλι με ψιλομπερδευε όταν το έκανα test drive αλλά είναι ωραίο αμάξι και επίσης η ΤΤΕ έχει ήδη βγάλει πολλά εξωτερικά καλούδια - body kits, ελατήρια χαμηλώματος κα.
06-10-09, 17:04
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ξέρετε πόσα χιλιόμετρα έχουν κάνει οι φίλοι σας; Τα εξωτερικά καλούδια καλά, αλλά ποτέ δεν έδωσα και πολύ σημασία. Ροπές θέλω να βλέπω, επιταχύνσεις βασικά. Αυτό μ'αρέσει εμένα τουλάχιστον. Άσε που με τα εξωτερικά, να σε τρακάρει κανένας και να μην στα καλύπτει η ασφάλεια, δεν ξέρω αν αξίζει.
Μήπως επίσης δεν έκλεινε η πόρτα από καμιά βλακεία του συναγερμού; αν είχε δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη magneto : 06-10-09 στις 17:11.
|
06-10-09, 17:21
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Πόσο καιρό σκοπεύεις να κρατήσεις το αυτοκίνητο;
Διότι αν σκέφτεσαι να συμβιώσετε το πολύ μέχρι 6 χρόνια, πάρε με κλειστά μάτια το Astra.
Αν οι σχέσεις που φτιάχνεις είναι μακροχρόνιες, πάρε το Auris.
Το Auris -αν το κοιτάξει κάποιος εξωτερικά- είναι ένα Ε12 που έχει πάθει μαγουλάδες! Μηδενική πρωτοτυπία, μηδενική πρωτοτυπία -εξωτερικά πάντα-.
Από την άλλη, το Astra εξωτερικά, δεν μου κάνει το κλικ που θα με ωθούσε στην αγορά του.
Και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος που με ώθησε και ξαναπήρα TS μεταχειρισμένη.
Η απόφαση δική σου...
Πάνος.
|
06-10-09, 17:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
εγώ με αυτά που διάβασα είμαι της άποψης πως μόνο με το οπελ θα ικανοποιηθείς!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17251301 seconds (82,29% PHP - 17,71% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|