Αφού έχει ανάψει φωτιά ας ρίξω λίγο λαδάκι ακόμα
Έχω το auris 1.6 trendy και του έχω βάλει cc σαν extra .Το οποίο το εγκατέστησα στην αντιπροσωπία TOYOTA ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ .
Θέλω να διευκρινίσω πάνω σε αυτό ότι μου το τοποθέτησαν μετά από μια μικρή πίεση και αφού τους είχα ξεκαθαρίσει ότι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη (τώρα θα μου πείτε στα λόγια) .Και ότι στο χαρτί που μου δώσανε την περάσανε ως εργασία στο τιμόνι .Τέλος μου πήρανε γύρω στα 10 ευρό .Εάν γυρίσετε πίσω τις σελίδες γράφει το ακριβές ποσό και την ημερομηνία που μου το τοποθέτησαν.
Το cc δουλεύει άψογα από τότε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Έχω την απόδειξη της αγοράς του οπότε σαν γνήσιο ανταλλακτικό έχει την νόμιμη εγγύηση
Εάν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου (πράγμα που το αποκλείω 100%) η αφαίρεση του διαρκεί το πολύ 10 λεπτά και είναι πανεύκολη .Οπότε αφού δεν μου το περάσανε ποτέ δεν το είχα και εγώ ποτέ!
Η αντιπροσωπίες κάνουν ότι τους πει η toyota hellas .Οι πρώτες δεν τα τοποθετούν διότι δεν τους έχουν δώσει τέτοια ενημέρωση και οι δεύτεροι δεν θέλουν να τα τοποθετεί ο κόσμος μετά ως μια πίεση για να αγοράσουν την ακριβότερη έκδοση από την αρχή. Για τον λόγο αυτό τα πρώτα auris είχαν καπάκι στο πλαστικό για να μπαίνει το cc ενώ τα επόμενα όχι !
Αυτή είναι η γνώμη μου και όχι δεν δουλεύω σε αντιπροσωπία
έντιτ: Στις αντιπροσωπίες τοποθετούν στα αυτοκίνητα όταν έρχονται σαν καινούρια μόνο ότι μπορεί να μπει έξτρα και μετά την παραλαβή τους (όπως μαρσπιέ ,αισθητήρες παρκαρίσματος,αεροτομή,συναγερμός,bluetouth κτλ) και όχι ότι μπαίνει εργοστασιακά σαν έκδοση (κλίμα ,cc ,ηλιοροφή, ηλεκτρικά παράθυρα κτλ) άσχετα εάν εμείς τα παραγγείλουμε κατά την αγορά του αυτά παραμένουν ως έξτρα και τοποθετούνται από την αντιπροσωπία και όχι από το εργοστάσιο !!!!