Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
20-09-09, 11:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Δεν υπαρχουν δυο κορυφαια.Η κορυφη χωραει μονο εναν.Θα δουμε μετα απο 15 χρονια η πολυτελεις σαβουρα τις Nissan που θα ειναι.
Η Καρδιτσα που εχει αρκετα αγροτικα(ελαφρυα φορτηγα) δεν εχω δει ουτε ενα Nissan απο τις παλιοτερες γενιες, που σημαινει οτι τα φτυσανε.Αντιθετα βλεπω hillux 20ετιας.
Σημαντικοτατος παραγοντας ειναι οτι τα Nissan τα εγκαταλειψανε οι γυφτοι, που παιρνουν μονο Hillux.Προφανως μπαινανε μεσα, καθως οτι πατατα και κρεμυδι πουλουσαν και καρπουζοπεπονα το καλοκαιρι τα διναν για βλαβες.
|
για τα δεδομενα του τοπου μου,οποιος παρει αγροτικο θα παρει ενα απο τα δυο.εμενα προσωπικα με γεμιζει παρα πολυ το toyota και απο προσωπικη εμπειρια. απλα επειδη το θελω ητε καινουριο ητε πολυ ελαφρως μεταχειρισμενο,θελω και τις δικες σας γνωμες,για τυχων προβληματα..υποψην οτι το δικο μου τουοτα ειναι του 1974!!
20-09-09, 12:55
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Επειδη εχει το αφεντικο μου το Navara με τα 174 μπορω να πω οτι ειναι καλο μονο για ταξιδια...Σαν αγροτικο παντα...Για σκληρη δουλεια δεν κανει...Ενα παραδειγμα προσφατο ειναι οτι κολλησε μεσα στην λασπη η κλουβα της δουλειας και ηρθε να την βγαλει αλλα δεν καταφερε τιποτα...Εχανε με τα 4...Και πηγα πηρα το Hillux του πατερα μου με τα 80 αλογακια του 15ετιας και εβγαλε την κλουβα χωρις να ζοριστει καν...
Και επειδη εχω οδηγησει και το tornado μπορω να πω οτι εχει τρομερη δυναμη...
my page
|
20-09-09, 13:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
ε μπραβο.αν ηθελα το αμαξι για τα ταξιδια θα επαιρνα το navara η καλυτερα κανενα τζιπ.αλλα για τη δουλεια που το θελω δε νομιζω να με εξυπηρετησει.ασε που στην αντιπροσωρεια της τουοτα εδω ειχαν ενα τσιπαρισμενο tornado για τεστ ντραιβ.τρελαθηκα τελειως.......αν το πουλησουν αυτο το παιρνω με χιλλια!
20-09-09, 13:11
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Υπαρχει ΚΙΤ για το tornado για να παει γυρω στα 200 αλογα...
my page
|
20-09-09, 13:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
ναι το εχω ακουσει αλλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε μεχρι τωρα.μοναχα αυτο της αντιπροσωπιας εχω οδηγησει και τα σχολια ειναι περιττα!
20-09-09, 13:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
λογω δουλειας του πατερα μου και μερικη απασχοληση δικη μου (εργολαβος) εχουμε ενα mitsubishi L200 liberti '04 2500 turbo 136hp και του εχουμε κανει τα απιστευτα θυμαμαι μια φορα οτι ειχαμε φορτωσει την καροτσα τιγκα καδρονια και τα υπολοιπα δεν χωραγαν και τα βαλαμε σε ενα τρειλερ που το τραβαγαμε με τον κοτσαδορο το τρειλερ ειχε μια στρωση ξυλα και 3 στρωσεις τσιμεντα σακια. ειπαμε πως δεν θα ξεκινησει με τιποτα αλλα τελικα εκανε ετσι μια αποσταση αθηνα-λαρισα φοτωμενο. οσο για καθημερινη χρηση ειναι πολυ οικονομικο και τα service ανεξωδα ουτε μια ζημια και το εχουμε και 2ο χερι. εχουμε πει πως ααααααααανννν χαλασει ποτε θα παρουμε L200 καινουριο
|
20-09-09, 21:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ολα τα καινουρια αγροτικα ειναι ποιο πολυ κουρσες... την καλυτερη τετρακινηση το εχει το Μιτσουπιση... αλλα πιστευω πως το καλυτερο value for money ειναι το Isuzu D max το οποιο εχει μοτερ Toyota... το μεγαλο ομως γιατι ενας φιλος πηρε το 2,5λιτρο και το μετανιωσε...αλλα μονο για τα κυβικα!!!
|
20-09-09, 23:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Ολα τα καινουρια αγροτικα ειναι ποιο πολυ κουρσες... την καλυτερη τετρακινηση το εχει το Μιτσουπιση... αλλα πιστευω πως το καλυτερο value for money ειναι το Isuzu D max το οποιο εχει μοτερ Toyota... το μεγαλο ομως γιατι ενας φιλος πηρε το 2,5λιτρο και το μετανιωσε...αλλα μονο για τα κυβικα!!!
|
Ναι πάρε να σωθείς!!! Γνωστός μου με d max έχει εδώ και δυο μήνες που τον χτύπησαν και ακόμα περιμένει το πλαϊνό κομμάτι της καρότσας.
Εμείς έχουμε ένα hilux του ¨91 με 150000 KΜ + ποσά είχαν κατεβάσει πριν το πάρουμε, και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το καλοκαίρι με τα ροδάκινα μέχρι και 2100kg το έχω βάλει.
Και από ότι έχω δει το NISSAN δεν έχει λεβιέ για την μετακίνηση.
Αν δεν πάρεις ΤΟΥΟΤΑ πάνε σε MITSUBISHI. Και αυτά είναι πολύ γερά!!!
|
|
rn25 |
|
21-09-09, 10:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
rn25
Λοιπόν είπα να γράψω και εγώ,επειδή έχω ψαχτεί λίγο και επαιδή είμαι και εγώ απο Κρήτη και έχουμε την οικκογένια πολλά αγροτικά..!
πρώτα πρώτα να σου πώ ότι και εμείς έχουμε RN 25 του 73 και μην περιμένεις να ξαναβγεί τέτοιο αγροτικό...!!
Εμείς έχουμε πάρει ένα ranger..!!
Το αμάξι δεν βγάζει φοτιά στον δρόμο αλλά πάει πολλύ καλά,και τώρα 5 χρόνια που το έχουμε δεν του έχουμε αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ με 93.000 χλμ..!
Τώρα για τα τουοότα,νομίζω έχουν ένα πρόβλημα με τους σταυρούς...!!
Έχουν σπάσει σε 2 στο Χωριό,.!Για νισσάν όμως μην το σκέφτεσε,ο πατέρας μου είναι μηχανικός και όπ[οτε πάμε στο ρετιφιέ για κάποια δουλειά.πάντα μα παντα θα είναι και μία μηχανη σπασμένη απο νισσάν..!!Τα μιτσουμπίση καπνίζουν και μετά απο κάποια χλμ,θέλουν επισκευή τρόμπα-μπέκ..!
Για τα mazda δεν λέω κάτι γτ είναι ίδια με τα Φόρντ,μπορεί και καλύτερα..!
Για τα usuzi δεν έχω ακούσει κάτι..κακό!
Δική μου γνώμη δλδ είναι ή φορντ-μαζντά ή ουσούζου..!!
Ελπίζω να μην σε κούρασα..!!
|
21-09-09, 10:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Και εγω ειμαι υπερ του Toyota Hilux 3.0D,ή το Isuzu D-Max αναλογων κυβικων,αν θες καινουριο.
Για μεταχειρισμενο 5ετιας αν ψαξεις και βρεις καλο,θα σου προτεινα με τη σειρα:
-Toyota
-Navara
-Mitsubishi L200
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16503501 seconds (82,15% PHP - 17,85% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|