Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki
Εμένα τελικά παρόλο που έβαλα καινούρια λάστιχα, συνεχίζω να έχω πρόβλημα στα φρένα.
Το ρημάδι το ABS δεν πιάνει σωστά σε άσχετες στιγμές. Ακούς και αισθάνεσαι το αυτοκίνητο να τρέμει από το ABS αλλά το αισθάνεσαι σαν να γλιστράει στην κυριολεξία σε λάδια. Αυτό το κάνει σε άσχετη ώρα λειτουργίας του αυτοκινήτου και σε άσχετη ταχύτητα.
Όταν το πάω στην Toyota δεν βρίσκουν κάτι και λογικό γιατί το κάνει σε άσχετες στιγμές.
Χάρηκα για λίγο με τα νέα λάστιχα αλλά τελικά το ξανακάνει.
Με αποτέλεσμα να έχω το χέρι στο χειρόφρενο συνέχεια από την ανασφάλειά μου. Περιττό να σας πω την απόσταση που αφήνω από τον μπροστινό μου.
Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.
|
ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και γω, και ξερεις που ηταν το προβλημα?
υποτιθεται οτι μεσα στις αντιπροσωπειες κανουν σωστα ευθυγραμισματα, λοιπον μετα απο 1000000 κρεμαγιερες και αλλες τοσες κολωνες τιμονιου που αλλαξα υποτιθεται οτι εγιναν και οι αντιστοιχες ευθυγραμισεις.. το προβλημα με το φρεναρισμα συνεχιζοταν.( ασχετο το ενα με το αλλο) το αλλο αστειο? λεω σε εναν εργοδηγο τι μπορει να φταιει; η απαντηση: βαλε τετραπιστονες.....
και συνεχιζω μετα το ανεκδοτο που μου πε.
παω σε εναν καλο ευθυγραμισα εκτος αντιπροσωπεια το κοιταει απο κατω και μου λεει: αφου δε σου φυγε καμια ροδα σε καμια στροφη εισαι τυχερος.
το προβλημα ηταν οτι ειχε λασκαρει μια μπιλια στο σημειο που κραταει τι ροδα και το μονο που την κρατουσε ηταν η ασφαλεια που ειχε πανω. το εσφηξε το ρυθμισε και απο τοτε το αμαξι θυμηθηκε τι ειναι φρεναρισμα, αν θελεις σου λεω που το εφτιαξα ειναι στην θηβων και δεν ειναι συγγενης μου, απλα κανει πολυ καλη δουλεια.