Γύρισα και εγω σημερα απο μια εβδομαδα διακοπες.
Αυτη τη φορά καταχάρηκα το κορολλάκι και το κορολλάκι καταχάρηκε να καταπίνει χιλιόμετρα...
Ξεκίνημα από Πειραιά για Αρχαία Πύδνα (λιγο πιο πάνω απο την Κατερινη) όπου ήταν και η "βάση" μου.
Επισκεφτηκα 2 φορές το κέντρο της Κατερινης και 2 φορές την Παραλία της Κατερίνης.
Επισκεφτηκα την Έδεσσα (σορρυ Πετρο που δεν κάλεσα αλλα πηγα απρογραμμάτιστα και δεν ηθελα να σε ενοχλησω τελευταια στιγμη).
Επισκεφτηκα την Βέροια όπου συναντηθηκα με τον Σωτηρη (sotoskap) και με τον Γιώργο (tserkene) που τους υπερ-ευχαριστω για την φιλοξενία, το κέρασμα και τα... ροδάκινα!
Επισκεφτηκα και την Θεσσαλονίκη για μια πεταχτή βόλτα.
Να συμπληρωσω πως την διαδρομη Κατερινη, Εδεσσα, Βεροια την έκανα απο την παλιά εθνική για να περασω και απο τις υπόλοιπες πόλεις όπως Αλεξανδρεια, Γιαννιτσά, Νάουσα κτλπ κτλπ.
Στο δρόμο μες την Βέροια προλαβαμε να δουμε στα πεταχτα και τον nickcarina.
Επίσης στην επιστροφή απο Κατερίνη στο ύψος των Τεμπών είχα και την τύχη να πετυχω τον Makatos3sgte με το καταπληκτικό λευκό πύραυλο που έχει. Σκεφτηκα να ανοιγαμε μετα τα διόδια για να δω τι ψαρια πιάνει αλλα ήμουν φορτωμένος και με το παιδί μέσα οπότε δεν με συνεφερε... (εδω γελάνε...
).
Μετα πήγα κατευθείαν Σαλαμίνα και έκανα και μια μονοημερη εκδρομη στην Αιγινα την τελευταια μερα (δλδ χτες).
Σύνολο χιλιομετρων περίπου 1400χιλ...
Σύνολο κόστους βενζίνης περίπου 105 ευρω. (Γέμισα 35 ευρω για Πειραιά Κατερινη, ξαναγεμισα εκει 35 ευρω για επισκεψεις σε Βεροια, Εδεσσα, Κατερινη, Θεσσαλονικη κτλπ και ξαναγεμισα αλλα 35 ευρω απο Θεσσαλονίκη για Πειραια). Πιστευω αρκετα καλη κατανάλωση και όλα αυτα με τίγκα βαλιτσες - ειχα ρίξει και τα μισα καθισματα για να χωρεσουν ολα και σχεδον ακουμπουσαν το ταβανι της κορολλας - φουλ air condition σε ολες τις διαδρομες και μεσα εγω, η γυναικα και το παιδι.
Μέσος όρος ταχύτητας περίπου 120-140χαω...
Πραγματικά το καταχάρηκα...