Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
τα ιδια καιμε και ισως να καις λιγο παραπανω...
εισαι αραγε ομως πιο γρηγορος?
εθνικη με παραπανω εχω κανει καπου 580κμ
μεσα στην πολη επειδη το παταω κανω αυστηρα 400κμ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
δεν ξερω εαν ειμαι πιο γρηγορος αλλα παντα υπαρχει πιο γρηγορος αυτο ειναι de facto! κ εχω ενα καλο ατου, ειμαι αρκετα πιο ελαφρης πανω απο 900 κιλα δεν νομιζω να ειμαι, το 20ν το εχω σε starlet!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από malliaros
δεν ξερω εαν ειμαι πιο γρηγορος αλλα παντα υπαρχει πιο γρηγορος αυτο ειναι de facto! κ εχω ενα καλο ατου, ειμαι αρκετα πιο ελαφρης πανω απο 900 κιλα δεν νομιζω να ειμαι, το 20ν το εχω σε starlet!
καλησπέρα .. θέλω να σε ρωτήσω, είναι βαρύ το μοτέρ για starlet ?
το βλέπεις να "γονατίζει" μπροστά ?
Γιατί έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά πιο βαρύ από το 4efe ή το 4efte ...