Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
17-07-09, 13:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Οντως το άσπρο το ειδα κι εγώ από κοντά και είναι πάρα πολύ ωραίο!!!!
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
17-07-09, 20:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πραγματι τα 30.000 ευρώ ειναι παρα πολλα!!!
Κατα την γνωμη μου, τοσο μεγαλα αυτοκινητα δεν χρειαζονται υβριδικη τεχνολογια (4,46m ειναι το prius). Άλλωστε στα 120 χλμ/ωρα λειτουργει περισσοτερο ο βενζινοκινητηρας. Θα επρεπε να εφαρμοζεται σε ποιο μικρα αυτοκινητα που κατα κόρον χρησιμοποιουνται απο τους κατοικους των μεγαλων πολεων και φυσικα σε προσιτη τιμη.
|
04-08-09, 18:18
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
|
04-08-09, 18:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αντι να βγαλουνε τον διαδοχο των TS μου βγαζουνε το Prius σε κουπε παραλλαγη. Δεν πανε καλα οι ανθρωποι.
|
04-08-09, 20:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εμενα μου αρεσει σαν ιδέα...
οταν διαβασα γιατο υβριδικο auris που θα κυκλοφορίσει απο το 2010 σκέφτηκα οτι μπορεί και να είναι το επόμενο αυτοκινητου μου...
το ίδιο σκέφτομαι και για το Prius Coupe
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
05-08-09, 02:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Σε βενζιναδικο που δουλευει ξαδελφος μου ηρθε ενα πριους που μολις εκανε την βαρδια του(ταξι)εβαλε 7,5 λιτρα βενζινη για 200 χλμ που ειχε κανει.Ετσι μου ειπε για την ακριβεια ειχε κανει 187χλμ.Βενζινα εβαλε μπροστα μου.Οσο για αξιοπιστια ειχε 200,000χλμ.Δεν του ειχε βγαλει κατι μου ειπε.Και μου ειπε οτι ειναι φοβερο σε αισθηση...παντος δεν κανει καθολου θορυβο...του ελεγα πατα γκαζι το παταγε και δεν ακουγοτανε τιποτα...πρεπει να το δειτε και μετα να κρινετε.
05-08-09, 02:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
αν αγοραζα τωρα αυτοκινητο αυτο θα ειταν τo νεο prius.(ενας λογος αν οχι ο πρωτος ειναι η οικολογικη συνειδειση).πιστευω οτι το αυτοκινητο απο αποψη σχεδιασμου εως και λειτουργια κινητηρα ειναι χρονια μπροστα.το εχω ξαναπει αυτο...ολες οι εταιριες θα ακολουθησουν αυτο το μηχανικο προτυπο,απλα η Toyota περιμενει τις αλλες να φτασουν στο επιπεδο μαζικης παραγωγης υβριδικων κινητηρων.μεχρι τοτε το prius θα ειναι ενα ακριβο αυτοκινητο.ειναι πολλα τα 30 χιλιαρικα,αλλα για μενα τα περισσοτερα σημερινα αυτοκινητα ειναι ακομα υπερτιμημενα.ειδικα τα γερμανικα...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18359399 seconds (66,78% PHP - 33,22% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|