Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Θα εχει καλυτερο φρεναρισμα?
Παλιά 01-08-09, 05:07
Shadowjump Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 197
Shadowjump είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα εχει καλυτερο φρεναρισμα?

Καλημερα.

Τον τελευταιο καιρο εχω μια απορια. Επειδη 5 χρονια οδηγουσα corolla με ABS και τωρα πηρα μια χωρις ψιλοφοβαμαι το φρεναρισμα (να μην μπλοκαρουν οι τροχοι) γιατι μπλοκαρουν αρκετα ευκολα και παει οπως να ναι το αυτοκινητο. Επισης, απο συνηθεια, παταω συμπλεκτη τις πιο πολλες φορες και δεν φρεναρει και ο κινητηρας.

Σκεφτομαι 3 πραγματα, και εχω και 1300Ε στην ακρη για αυτα.

1ο: Να πουλησω το αυτοκινητο και να παρω ενα με ABS

2o: Να ψαξω να βρω καποιον να βαλει συστημα ABS (εχω ολη την λιστα με τα εξαρτηματα και δεν ειναι και παρα πολλα και οι βασεις για τους αισθητηρες υπαρχουν ηδη) αλλα δεν νομιζω να βρω καποιον

3ο: Να αλλαξω ζαντες σε 15αρες, να βαλω 195 λαστιχο, να αλλαξω δισκους/τακακια και αναρτησεις (Kayaba, μαλλον τις ρυθμιζομενες) γιατι εχει τις μαμα εδω και 125.000km αλλα δεν ξερω αν οντως θα βοηθησει στο φρεναρισμα αυτη η γενικη αλλαγη.

Ποιο απ ολα σας φαινεται πιο λογικο? Το αμαξι ειναι το VVTi 1.4 Liftback.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-09, 06:11
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτα, ολα ειναι θεμα συνηθειας. Προσωπικα ειμαι κατα του ABS κυριως μεσα στην πολη, γιατι καραδοκουν πολλοι κινδυνοι και πρωτοι και καλυτεροι οι οδηγοι ταξι (οι περισσοτεροι τουλαχιστον). Μαλιστα ειχα μια εμπειρια με αμαξι που ειχε ABS (ενα μαθητικο Yaris, που υποτιθεται ειχε μεγαλυτερο σεβρο απο οτι του βαζε η μαμα ΤΟΥΟΤΑ) και οταν το χρειαστηκα να κοκκαλωσει δεν το κανε, και λιγο ελειψε να χτυπησω κιολας ενω δεν εφταιγα (καποιος παραβιασε ενα STOP σαν την κεφαλα του).

Στο θεμα τωρα με τα φρενα σου. Πισω εχεις ταμπουρα? Αν ναι, τοτε σιγουρα πρεπει να εστιασεις εκει. Οταν εβαλε ο πατερας μου πισω ακρα και δισκους απο LEVIN στο Corolla, πολυ απλα η διαφορα ηταν η μερα με την νυχτα. Στην ουσια οι πισω δισκοι κρατανε το πισω μερος κατω, ωστε να μην φευγει ολο το βαρος μπροστα. Για τον ιδιο λογο μια καλυτερη αναρτηση απο αυτην που εχεις θα βελτιωσει την κατασταση, επειδη δεν θα "καθεται" πολυ η μουρη στο φρεναρισμα. Κι αν κρινω απο τα χιλιομετρα που γραφεις, πρεπει να ειναι στα τελευταια της η αναρτηση. Το μεγαλυτερο λαστιχο θα σου δωσει μια μεγαλυτερη επιφανεια τριβης, οποτε θεωρητικα κατι θα κανει. Απο κει και περα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου να δωσεις το αμαξι που χεις τωρα και να παρεις αλλο με ABS, γιατι τοτε τι ειχες και τι εχασες, συν οτι ισως χρειαστει να δωσεις και παραπανω. Επισης, το θεμα δεν ειναι αν θα βρεις καποιον να σου βαλει ολο το συστημα του ABS, αλλα το ποιος θα ασχοληθει με αυτο.

Αν ημουν στην θεση σου, θα αλλαζα για αρχη μπροστα δισκους-τακακια, και θα εψαχνα τρυπητους ή χαρακτους. Υπαρχουν τετοιοι στην μαμα διαμετρο (NIppon λεγονται) και ειναι ιδιαιτερα αποτελεσματικοι. Τα συνδυαζεις και με τα Ferodo Premium (σε περιπτωση που δεν βρεις τα αντιστοιχα Nippon τακακια, οπως οταν αλλαξα εγω μπροστα δισκους) και ετσι εχεις ηδη αναβαθμισει το φρενο σου. Σιγα σιγα θα του βαζα και πισω δισκους, αν και δεν ξερω αν παιρνει αυτους του LEVIN οπως η στρογγυλοφαναρη Ε11.

Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε εμπλεξα χειροτερα.
Παλιά 01-08-09, 11:38
Το avatar του χρήστη 4ages1
4ages1 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Carina e
Περιοχή: Χαλκιδική
Δύναμη Σεβασμού: 241
4ages1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
125000ιχα km? πότε περιμένεις να τα αλλάξεις?
τα λάστιχα πόσα χλμ έχουν?
δεν καταλαβαίνω... όσοι δεν έχουν abs φρενάρουν όπως νάναι?
ανανέωσε όσα αναλώσιμα χρήζουν αντικατάστασης και θα είσαι μια χαρά.
α! και μην πατάς τέρμα το φρένο...
καλές οι 15αρες, 16αρες τα agx, τα koni κτλ, αλλά μην τα βάλεις αν δεν είσαι σίγουρος πως θέλεις το αυτοκίνητο πιο σκληρό....
Παλιά 01-08-09, 12:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το ABS είναι καλό σε μερικές περιπτώσεις και σε άλλες όχι! γενικά δεν το συμπαθώ καθόλου εγώ. Αναρτήσεις θες 100% με τόσα χλμ που έχεις! μήπως γιαυτό το αμάξι πάει όπως νανε όπως λες? τα AGX τα έχω με μαμά ελατήρια και είναι πολύ καλά! βάλε ότι χρειάζεται και μην αλλάξεις αμάξι! θα συνηθίσεις και χωρίς ABS! To Abs κάνει την δουλειά ηλεκτρονικα που κάνουμε εμείς με το πόδι μας, δλδ ρυθμίζουμε την δύναμη πέδησης ανάλογα με το πως πατάμε το πενταλ, αν δεις ότι προλαβαίνεις πχ φρενάρεις λίγο και κάνεις ελιγμούς! δεν το πατας το φρένο τέρμα μπαμ και κάτω και ότι πάρει ο χάρος! τότε λογικό να σου γλιστρίσει το αμάξι και είναι χειρότερα! φρενάρεις όσο και όποτε χρειάζεται!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-09, 13:47
Shadowjump Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 197
Shadowjump είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το αμαξι θα αλλαχτει οταν δεν παει πια και δεν συμφερει η επισκευη του! Εξ αλλου γι αυτο πηρα Corolla και οχι κατι αλλο :P

Τα λαστιχα, καμια 20-25k km πρεπει να εχουν, αλλα τωρα κλεινουν διαιτια και θελουν αλλαγη ουτως ή αλλως.

Αυτα τα AGX τι ειναι? Για τι σκληροτητα μιλαμε? Δεν θελω να με ποναει και η μεση μου :P

Οι τρυπητοι/χαρακτοι τι ειναι? Τι διαφορα εχουν?

Και τελος, οι AGK και τα Nippon, σε τι κοστος φτανουν περιπου?

Σας ζαλισα με ερωτησεις, αλλα τωρα που σας βρηκα, σιγα που δεν θα το εκανα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-09, 15:14
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οι τρυπητοι-χαρακτοι ειναι οτι λεει το ονομα τους. Ειναι δισκοι με τρυπες και χαραγματα (οχι παντα και τα δυο μαζι, μπορεις να βρεις ή μονο τρυπητους ή μονο χαρακτους), τα οποια εχουν σκοπο την καλυτερη απαγωγη της θερμοτητας. Με αλλα λογια δεν ζεσταινονται το ιδιο ευκολα με τους απλους δισκους, κατι που σημαινει καλυτερο φρενο χωρις να τα κουραζεις ευκολα (οπως το να πυρωσουν οι δισκοπλακες). Δυστυχως δεν εχω ευκαιρη φωτογραφια απο τους δισκους μου για να τους εβλεπες. Εγω θυμαμαι εδωσα 100 ευρω για τους δισκους μονο αγορα, αλλα 38 για τα Ferodo Premium συν τα οποια περαστικα στον Πασπαλιαρη με τον οποιο και εχουμε συνεργασια (εκπτωσεις δηλαδη σε ανταλλακτικα και στα εργατικα). Τα AGX ειναι Kayaba αμορτισερ, και οπως εχουν πει καποια παιδια που την εχουν ειναι ελαφρως σκληροτερη απο την μαμα, χωρις αυτο να σημαινει οτι κοπαναει σε σημειο -οπως λες κι εσυ- να σε ποναει η μεση σου. Μαλιστα, ο φιλος Νικηφορος που σου απαντησε και πιο πανω την εχει και στο δικο του, το οποιο δεν ειναι μαμα αλλα φοραει την turbo μηχανη του Starlet GT.

Μην σε απασχολει ο καταιγισμος των ερωτησεων, μια παρεα ειμαστε ετσι κι αλλιως στην οποια προσπαθουμε ολοι να βοηθησουμε. Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε.
Παλιά 01-08-09, 15:15
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα λάστιχά σου σε τι κατάσταση είναι?αν χρήζουν αλλαγής εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα καλό λαστιχάκι πάνω σε διάσταση 185/60/R14,να αλλάξεις σετ τακάκια-σιαγώνες (αν πίσω έχεις ταμπούρα) και να δεις και για δισκόπλακες μπροστά.
για τα αμορτισέρ δεν προτείνω τίποτα απολύτος πιστεύω πως και ο ίδιος θα ξέρεις ότι έχει έρθει η ώρα να τα αλλάξεις.
3 αυτοκίνητα έχουμε στην οικογένεια.starlet του 85 (ο εργάτης),corolla E101 η δικιά μου και corolla E111 του πατέρα μου.κανένα δεν έχει ABS.όντως κάποιες φορές το νιώθω ότι χρειάζεται ειδικά μέσα στους δρόμους της πόλης μας (Αθηνα) που είναι από σαπουνάδα και όχι από άσφαλτο αλλά μαθαίνεις και συμβιβάζεσαι.μαθαίνεις να φρενάρεις όσο πρέπει και συνηθίζεις το πάτα άσε στο πετάλ του φρένου.
μαθαίνεις να κρατάς μια ταχύτητα κάτω όταν ξέρεις ότι θα φρενάρεις ή έστω να κατεβάζεις ταχύτητα για να φρενάρει και ο κινητήρας.αν και αυτό μεγαλήτερο ρόλο παίζει στις μεγάλες ταχύτητες πχ επαρχιακός δρόμος ή εθνική όταν βλέπεις ότι δεν σε πέρνει να φρενάρεις απλά.
με την corolla του πατέρα μου τέρμα φορτωμένη και με τη μπαγαζιέρα κοτσαρισμένη φορτωμένη όσο δεν πήγαινε σε επαρχιακό δρόμο κοντά στον Αλιαρτο έκανα το θεικό κατέβασμα 4η,3η,2α γιατί ήμουν με 110 και δεν έκοβε απλά το αυτοκίνητο.πως να κόψει δηλαδή ένα φορτωμένο όχημα?
δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όταν δεν έχεις ΑΒS.θα μου πεις έτσι έχω μάθει,να ξεμάθεις φίλε μου,απλά δούλεψέ το και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα.πιστεύεις όπως και πολύς κόσμος ακομα ότι με το ABS φρενάρεις καλήτερα?αν ναι εδώ κάνεις λάθος.το ABS στην ουσία τοποθετήθηκε στα αυτοκινητα για να μπορούν να κάνουν ελιγμούς και να αποφύγουν τυχόν εμπόδια κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος και όχι για να ακινητοποιούνται πιο γρήγορα.βέβαια δεν μπορώ να πω βοηθάει αρκετά και σε άλλες δύσκολες συνθήκες όπως ολισθηρό οδοστρομα,λάδια,νερά αλλά και πάλι όλα κρινονται απο τον οδηγό κατά τη δική μου ταπεινή άποψη.
εξάλου αν ψάξεις λίγο στο internet θα βρεις κάποια βιντεο σαν και αυτά

Braking without ABS

http://www.youtube.com/watch?v=6vJQr_ZzTRQ
ABS

http://www.youtube.com/watch?v=BRu83...eature=related
ABS vs. No ABS

http://www.youtube.com/watch?v=hnjszE3NS9E
ABS vs. no ABS Episode 2

http://www.youtube.com/watch?v=i088g...eature=related

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-09, 18:46
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οι τρυπητοι και χαρακτοι δισκοι δεν εχουν σαν σκοπο την απαγωγη θερμοτητας. Την απαγωγη θερμοτητας την αναλαμβανουν τα αυλακια που εχει η δισκοπλακα στο μεσον της (που ειναι σαν δυο ενωμενες δισκοπλακες). Το τρυπημα βοηθαει στο να εχει μεγαλυτερες ανοχες σε συστολες και διαστολες.Σε περιπτωση που ειναι ζεστη και πεσουμε σε νερα το πιο πιθανο ειναι η δισκοπλακα η να ραγισει η να στραβωσει. Αυτο ομως δεν συμβαινει με το τρυπημα, τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα. Απο την αλλη το χαραγμα βοηθαει στο να καθαριζεται η επιφανεια των τακακιων κατα το φρεναρισμα απο σκουπιδια που εχουν επικατσει στην απιφανεια τους, η απο το ιδιο το υλικο τον τακακιων που λιωνει οταν φρεναρουμε. Ετσι εχουμε καλυτερο φρεναρισμα γιατι ακουμπαει με τη δισκοπλακα μεγαλυτερο μερος της επιγφανειας του τακακιου. Τελος, οταν το τακακι κλεινει στο φρεναρισμα, στην εσωτερικη του επιφανεια μπορει να εγκλοβιστουν φυσαλιδες αερα. Οι φυσαλιδες αυτες διαφευγουν τοσο μεσω των τρυπηματων οσο και μεσα απο τις χαραξεις. Αρα οπως και πριν εχουμε μεγαλυτερη επιφανεια επαφης του τακακιου με την δισκοπλακα.

Βεβαια τα τρυπηματα και οι χαραξεις δεν μπορουν να γινουν απο τον καθενα οπως κανουν πολλοι σε τορνο για να τα κονομισου αλλα θελουν ειδικη μελετη γιατι οσο αφαιρουμε υλικο απο την δισκοπλακα αλλαζουν οι ανοχες τις. Αποψη μου παντος ειναι πως οι τρυπες και οι χαραξεις δεν θα σε βοηθησουν και ιδιαιτερα στο φρεναρισμα. Και εγω που εχω βαλει πιο πολυ για μουρη τις εχω. Εκτος αν πηγαινεις σε track-day συχνα οπου εκει τα φρενα ειναι συνεχεια σε χρηση. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι καινουργια λαστιχα, οπως ειπαν και τα παιδεια αν εχεις ταμπουρα βαλε δισκοπλακες, βαλε καλα τακακια στα φρενα και μετα μαθε να χρησιμοποιεις σωστα το φρενο σου. Αν οπως λες οταν μπλοκαρουν οι τροχοι το αυτοκινητο παει αλλου γι' αλλου αυτο δεν ειναι σωστο. Κανονικα θα πρεπει να συνεχιζει ευθεια. Αυτο μπορει να οφειλεται σε προβλημα κατα το φρεναρισμα σε εναν απ τους τροχους. Μια φορα το εια παθει και εγω και τοτε μου ειχε κολλισει το εμβολο του φρενου σε μια απο τις μπροστα δισκοπλακες. Αυτα απο εμενα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-09, 23:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τα παιδιά παραπάνω με κάλυψαν με τις απαντήσεις τους, γιαυτό εγώ θα σου πω μόνο για τα Kyb AGX. Aυτά είναι ποιό μαλακά από τα koni kitrina, ποιο σκληρά από τα μαμίσια αμορτισερ, αλλά έχουν 4 σκάλες σκληρότητας και ρυθμίζονται εξωτερικά από πάνω με μικρό κατσαβιδάκι. Εγώ έχω ελατήρια levin μπροστά και μαμίσια πίσω δλδ σε ύψος είναι μαμα το αμάξι και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την άνεση αλλά και με τα κρατήματα, απλά κάποιες κλίσεις θα τις έχεις (εμένα δεν με ενοχλούν). Μπορείς και να τα χαμηλώσεις αλλά δεν το προτείνει η αντιπροσωπεία, καλύτερα είναι με μαμίσια ελατήρια. Αν θες χαμήλωμα max 3 cm. Στα συστήνω ανεπιφύλακτα. Και υπόψην και σωστή και καλή ανάρτηση μετράει και αυτή με τον τρόπο της στο καλύτερο δυνατό φρενάρισμα. Τέλος ξέχασα να πω ότι εγώ έχω μοτερ 4E-FTE από Starlet GT στην corolla.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-09, 14:08
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Shadowjump Εμφάνιση μηνυμάτων

Σκεφτομαι 3 πραγματα, και εχω και 1300Ε στην ακρη για αυτα.

1ο: Να πουλησω το αυτοκινητο και να παρω ενα με ABS

2o: Να ψαξω να βρω καποιον να βαλει συστημα ABS (εχω ολη την λιστα με τα εξαρτηματα και δεν ειναι και παρα πολλα και οι βασεις για τους αισθητηρες υπαρχουν ηδη) αλλα δεν νομιζω να βρω καποιον

3ο: Να αλλαξω ζαντες σε 15αρες, να βαλω 195 λαστιχο, να αλλαξω δισκους/τακακια και αναρτησεις (Kayaba, μαλλον τις ρυθμιζομενες) γιατι εχει τις μαμα εδω και 125.000km αλλα δεν ξερω αν οντως θα βοηθησει στο φρεναρισμα αυτη η γενικη αλλαγη.

Ποιο απ ολα σας φαινεται πιο λογικο? Το αμαξι ειναι το VVTi 1.4 Liftback.
το 1ο είναι η τελευταία λύση.
για το 2ο, εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο αντιπροσωπεία (καθώς πρόκειται για φρένα), αφού ρωτούσα το κόστος πρώτα και αν δεν ήταν τόσο μεγάλο σε σχέση με 1-2 τιμές που θα έπαιρνα από εξωτερικούς φρενάδες...αν δεν έχει δισκόφρενα πίσω, το καλύτερο θα ήταν να βάλεις.
για το 3ο, ότι είπαν οι περισσότεροι: αλλάζεις αναρτήσεις και λάστιχα και βάλε κάτι καλύτερο σε τακάκια (και αν χρειάζονται και καινούργοι δίσκοι - όχι κατ' ανάγκη τρυπητούς).
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΠΩΣ ΕΝΑ BMW ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... MITSOS Videos 7 11-07-10 19:02
Παραξενος θορυβος στο φρεναρισμα madvam TOYOTA AURIS 6 25-02-10 18:13
Οτι Καλυτερο toyota mania SUPPORT 3 24-07-06 15:19
Καλυτερο Φρεναρισμα Για Corolla Ae111 andreascorolla SUPPORT 22 05-06-06 18:37

Page generated in 0,19287205 seconds (84,42% PHP - 15,58% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com