Για τα μπεκ μου ειπε ο μαστορας οτι πιθανον να κολλαει σε κλειστη θεση και οτι δεν υπαρχει τροπος για να ελεγχθει αυτο παρα μονο αν γινει εξεταση αμεσως μολις εμφανιστει το προβλημα αλλα αυτο δεν γινετε γιατι το κανει σε ανυποπτη ημερα και ωρα. Για την βαλβιδα θερμοκρασιας (οχι θερμοκρασιας νερου αλλα μια αλλη σαν αισθητηρας) μου ειπε ισως να στελνει λαθος σημα στον εγκεφαλο και να τον μπερδευει εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη που κανει τις διακοπες.
Να συμπληρωσω μερικα στοιχεια ακομη. Το φιλτρο βενζινης ειναι καινουργιο αλλα μπηκε 5,000 χιλομετρα μετα απο οτι επρεπε (δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο) Επισης πριν ενα μηνα λογω βλαβης στην αντλια νερου εχασε τα νερα και ανεβασε θερμοκρασια σε σημειο να σβησει ο κινητηρας και αλλαξα ψυγειο,αντλια,θερμοστατη και ευτυχως απεφυγα την φλαντζα κεφαλης. Δεν ξερω αν συνδεονται τα 2 προβληματα δηλαδη το σβησιμο του κινητηρα που εχω τωρα και το ανεβασμα θερμοκρασιας εκεινη την ημερα, αλλα τα σβησιματα αρχισαν απο τοτε. Ο μαστορας αφησε ενα ενδεχομενο απο την θερμοκρασια που ανεβασε τοτε να πηρανε οι βελονες απο τα μπεκ.
Μολις τωρα μιλησα στο τηλεφωνο με καποιον ηλεκτρολογο απο αλλη αντιπροσωπια και μου ειπε οτι κατα 90% οφειλεται στον συναγερμο. Δεν ξερω παιδια εχω μπερδευτει. Αναγκαστικα θα απομονωσω τελειως τον συναγερμο για μερικες ημερες για να δω αν τελικα ειναι αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_2007 : 13-07-09 στις 09:22.
Αιτία: Νεωτερες πληροφοριες
|