Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
06-07-09, 15:05
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εάν δεν σε ικανοποιεί το 205/50R16 που έχει 611,4 mm βαλέ το 195/55R16 που έχει 620,9 mm (το μαμά είναι 615mm). Για εμένα και τα δύο είναι σωστά, αλλά έχουν διαφορά και στην τιμή.
Τα αλλά που λέτε 205/55R16 και 195/60R16 δεν είναι για αυτό το αυτοκίνητο!!!
|
06-07-09, 15:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
εμενα προσωπικα με ενδιαφερει η εμφανιση και το γεμισμα του θολου,ομως περισσοτερο με ενδιαφερει να φορεσω το σωστο λαστιχο,ωστε να μη χασω σε επιδωσεις και να μη χασω τη σταθεροτητα του αυτοκινητου μου. επειδη ο αδερφος μου την ειχε πατησει στην ε11 που εχει,εκανε λαθος επιλογη και σε ζαντες αλλα και σε λαστιχα και η διαφορα ηταν τεραστια στην οδηγση.και φανταστητε οτι εβαλε 15αρες.δε θελω και εγω να παθω το ιδιο.
06-07-09, 15:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εεεε τότε η απαντηση είναι απλή...
έχεις δύο επιλογες
1) 205/50/16
2) 195/55/16
και μη σκεφτεσαι τιποτα άλλο.... προεχει η ασφάλεια και οχι να γεμίσει ο θόλος....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
06-07-09, 15:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
στο 205\50\16 εχω καταληξει μιας και ειναι και πιο οικονομικα.απλα θεωρω οτι για ολους ειναι σημαντικο να ξερουμε τι αλλαγες κανουμε στα αμαξια μας. και οτι μια λαθος επιλογη ειδικα στα λαστηχα αλλα και στη ζαντα μπορει να επιφερει και αλλα προβληματα εχτος απο τα χρηματα που διαθεσαμε. σιγουρα ο tserkene λογω πειρας θα μπορει να το επιβεβαιωσει αυτο.
06-07-09, 20:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
o αδερφός σου τι έβαλε σε 15αρες και λες ότι ήταν λάθος? καλύτερα 205/50/16 λέω και εγώ και είναι και ποιο φτηνά και ποιό σωστή διάσταση θα έλεγα.
|
06-07-09, 21:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
στο 205\50\16 εχω καταληξει μιας και ειναι και πιο οικονομικα.απλα θεωρω οτι για ολους ειναι σημαντικο να ξερουμε τι αλλαγες κανουμε στα αμαξια μας. και οτι μια λαθος επιλογη ειδικα στα λαστηχα αλλα και στη ζαντα μπορει να επιφερει και αλλα προβληματα εχτος απο τα χρηματα που διαθεσαμε. σιγουρα ο tserkene λογω πειρας θα μπορει να το επιβεβαιωσει αυτο.
|
Αν εισαι ευχαριστημενος απο τη αποδοση των ελαστικων σου με αυτη την διασταση γιατι να τα αλλαξεις? Μεινε εκει που εισα...
Για την εμφανιση παντως και το γεμισμα των θολων η καλυτερη λυση ειναι το χαμηλωμα και θα βελτιωθει και η συνολικη εμφανιση του αυτοκινητου σου με αυτο τον τροπο.
06-07-09, 23:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
o αδερφός σου τι έβαλε σε 15αρες και λες ότι ήταν λάθος? καλύτερα 205/50/16 λέω και εγώ και είναι και ποιο φτηνά και ποιό σωστή διάσταση θα έλεγα.
|
βασικα το ολο λαθος του ηταν η επιλόγη των ζαντων, δε θυμαμαι ακριβως τι και πως επειδη τις αλλαξε και τις πουλησε,ομως γενικα ειχε ψηλωσει το αμαξι και εχασε τελειως τη σταθεροτητα του...επισης τα λαστιχα που του ειχαν προτεινει,δεν μπορουσαν να κρατησουν καθολου το αυτοκινητο σταθερο,γιαυτο ξαναλεω οτι πρεπει τουλαχιστον στα λαστιχα να μη λυπηθουμε 30 η 50 ευρω για να βαλουμε τις σωστες διαστασεις.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14417100 seconds (79,79% PHP - 20,21% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|