Γεια σε ολους. Η ιστορια εχει ως εξης. Γυρω στον Οκτωβρη του 70 βγηκε απο την γραμμη παραγωγης (συμφωνα με το σειριακο αριθμο). 23 ιανουαριου του 71 εβγαλε 1η αδεια στην Ελλαδα (καπου στην Αθηνα ). Το καλοκαιρι του 73 αγοραστηκε απο τον ως σημερα Ιδιοκτητη του στα χαρτια. Το αυτοκινητο το εβλεπα συχνα απο το 87 εως το 2006 γιατι κατοικουσα κοντα με τον ιδιοκτητη. Απο τον Ιουλιο του 2006 το εβλεπα καθημερινα γιατι παρκαρει διπλα στο δικο μου, μιας και ο ιδιοκτητης εγινε πεθερος μου
. Γνωριζοντας την τρελα που εχω με τα παλια αυτοκινητα,
μου το παραχωρησε. Αν και σε πολυ καλη κατασταση στο αμεσο μελλον θα το ανακατασκευασω πληρως σε original. (Αντε θα τον αφηνω νο το κανει καμια βολτα που και που.) Αυτο το κιτρινο corollaki κυκλοφορει κανονικα στην Αττικη τα τελευταια 36 χρονια (για οσους το εχουν δει). Εξωτερικα εναι ολα γνησια εκτος απο τη μασκα και τους καθρεπτες.Εσωτερικα ολα γνησια. Το μοτερ δυστηχως 4κ με πενταρι. Το γνησιο μοτερ 3Κ-Β δεν υπαρχει, εχω μονο τις πολαπλες, τα καρμπυλατερ και το σαζμαν. Οποιος εχει η ξερει που θα βρω κατι γι αυτο το αυτοκινητο στην Ελλαδα ενδαφερομαι. Σε λιγες μερες θα ανεβασω και photo.