Δεν αντιλεγω σε αυτα που λες το θεμα ειναι ομως γιατι να μπλεξεις στα γραναζια της γραφειοκρατειας και της μ@@@κια τους, εγω ειπα οτι εχω δει να ξυλωνουν προφυλακτηρα και οτι θεωρω λαθος κινηση να παρεις το ρισκο να την πριτσινωσεις την πινακιδα. Αν στο ξυλωσουν θα τρεχεις και δεν θα φτανεις και οταν θα βγαλεις ακρη τελικα θα εχεις ξοδεψει πολλα χρηματα (δικηγορους, προστιμα) και πολυ χρονο ενω θα μπορουσες να μην μπεις στον κοπο. Το θεμα ειναι και εμεις να μην το παιζουμε εξυπνοι για να τους "κοροιδεψουμε" δεν ειναι λυση να πριτσινωσεις την πινακιδα για να μην στην παρουν και εγω στην θεση του μπατσου θα φωναζα γερανο να το σηκωσεις μονο και μονο για να μην με περναν για ηλιθιο.
Οσο για τον κοτσαδορο νομιζω οτι αλλαξε η νομοθεσια γενικοτερα και οτι απαγορευεται να ειναι πανω στο αυτοκινητο μονιμα αλλα μονο τις ωρες που κανεις μεταφορες, ενας γνωστος μου αστυνομικος μου το ειπε και μαλιστα μου ειπε οτι σε περιπτωση ατυχηματος που καποιος πεσει πανω στο κοτσαδορο σου (χωρις να φταις εσυ αφου αυτος ειναι απο πισω) μπορει να μπλεξεις αρκετα και να θεωρηθεις εσυ υπευθυνος για τις ζημιες που προκληθηκαν (επειδη και καλα αν δεν ειχες κοτσαδορο μπορει να μη γινοταν ζημια).