Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-06-09, 16:27
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν αντιλεγω σε αυτα που λες το θεμα ειναι ομως γιατι να μπλεξεις στα γραναζια της γραφειοκρατειας και της μ@@@κια τους, εγω ειπα οτι εχω δει να ξυλωνουν προφυλακτηρα και οτι θεωρω λαθος κινηση να παρεις το ρισκο να την πριτσινωσεις την πινακιδα. Αν στο ξυλωσουν θα τρεχεις και δεν θα φτανεις και οταν θα βγαλεις ακρη τελικα θα εχεις ξοδεψει πολλα χρηματα (δικηγορους, προστιμα) και πολυ χρονο ενω θα μπορουσες να μην μπεις στον κοπο. Το θεμα ειναι και εμεις να μην το παιζουμε εξυπνοι για να τους "κοροιδεψουμε" δεν ειναι λυση να πριτσινωσεις την πινακιδα για να μην στην παρουν και εγω στην θεση του μπατσου θα φωναζα γερανο να το σηκωσεις μονο και μονο για να μην με περναν για ηλιθιο.

Οσο για τον κοτσαδορο νομιζω οτι αλλαξε η νομοθεσια γενικοτερα και οτι απαγορευεται να ειναι πανω στο αυτοκινητο μονιμα αλλα μονο τις ωρες που κανεις μεταφορες, ενας γνωστος μου αστυνομικος μου το ειπε και μαλιστα μου ειπε οτι σε περιπτωση ατυχηματος που καποιος πεσει πανω στο κοτσαδορο σου (χωρις να φταις εσυ αφου αυτος ειναι απο πισω) μπορει να μπλεξεις αρκετα και να θεωρηθεις εσυ υπευθυνος για τις ζημιες που προκληθηκαν (επειδη και καλα αν δεν ειχες κοτσαδορο μπορει να μη γινοταν ζημια).

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-09, 17:56
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ δεν είπα ότι πρέπει να πηγαίνουμε γυρεύοντας για να μπλέκουμε στα γραναζια της γραφειοκρατίας.έγραψα τι μπορεί να γίνει στην περιπτωση που ηταν πριτσινομενη μια πινακιδα και εβγαζαν ολοκληρο το προφυλακτηρα.

όσον αφορά τον κοτσαδορο επειδή είχα ασχοληθεί λίγο και ζητησα και τη συμβουλη της ασφαλιστικής μου μου είπαν ότι από τη στιγμή που έχεις άδεια και ασφαλίζεται το αυτοκίνητο και για το ρυμουλκουμενο εξτρα αν πέσει ο άλλος πανω σου πληρώνεσε κανονικα.στην περιπτωση που δημιουργηθει θεμα υπάρχει και η νομικη προστασια της ασφαλειας μου.αμα μου το κανει καλοκαιρινο το πίσω μέρος ο άλλος βράστα.θα έχω αλλα προβληματα τοτε

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 17-06-09 στις 18:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-09, 18:01
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο αν έχεις κοτσαδόρο επάνω στο αμάξι ΧΩΡΙΣ να φέρει ρυμουλκούμενο όχημα είναι παράνομο και υπάρχει πρόστιμο. Επίσης πρέπει να έχουμε αποσπόμενο και βγαίνει το πίσω μέρος (αυτό που εξέχει από το αμάξωμα μας) ώστε να μην προκαλούμε ζημιές στα άλλα αμάξια. Εμένα στο starlet gt μια φορά ένας μου έμπασε μέσα την ποδιά και τόσο πολύ ώστε να σφηνώσει η ρεζέρβα!!! και το πορτ μπαγκαζ να μη κλείνει! το έφτιαξα μόνος μου αφού δούλεψε πολύ βαριοπούλα. Αν τον είχα βρει θα τον είχα σκισει!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,11751199 seconds (75,48% PHP - 24,52% MySQL) with 29 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com