Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
26-03-09, 22:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω στο συγκεκριμένο thread, αλλά θα ήθελα να διορθώσω μία λεπτομέρεια -πέρα από άλλα δύο πραγματάκια-.
Πήγα πίσω και ξαναδιάβασα τα μηνύματά μου σε αυτό το thread και πουθενά δεν είδα να αναφέρω τον όρο "μέσος οδηγός", παρά μόνο μετά τη δική σου αναφορά. Συνεπώς, δεν τον έφερα εγώ στην κουβέντα.
|
Έχεις δίκιο, είχες γράψει " ο καλός οδηγός", δικό μου λάθος.
Για να μην υπάρχει παρανόηση, δεν υποστηρίζω την ύπαρξη μικρών ορίων ταχύτητας σε αχρείαστες περιπτώσεις. Και ούτε θεωρώ κακό να πάς με 70-80 χλμ. εκεί που γράφει 50. Όταν όμως καθορίζεις την ταχύτητα που θα κινηθείς με βάση μόνο το αυτοκίνητο που οδηγάς και την ενεργητική και παθητική ασφάλειά του και όχι τις εκάστοτε συνθήκες τότε θεωρώ ότι κάνεις λάθος (δεν μιλάω προσωπικά σε εσένα Πάνο, γενικά μιλάω).
Συγκεκριμένα όμως Πάνο για την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου που ανέφερες γνωρίζεις πολύ καλά μέσα από πόσες κατοικημένες περιοχές περνά, πόσους κόμβους συναντάς στο δρόμο, την έλειψη ηλεκτροφωτισμού σε όλο σχεδόν το δρόμο, και κυρίως τα άπειρα θανατηφόρα ατυχήματα που έχουν γίνει εκεί. Πιστεύω ότι εκεί πρέπει να εστιάσουμε και όχι στα όρια ταχύτητας και το πόσο χαμηλά είναι...
11-06-09, 01:25
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
και την ξαναφαγαμε πρωι πρωι για ζωνη με το φορτηγακι 360 μου λεει τα μισα σε 10 εργασιμες εχουν τρελαθει να γραφουν και το κακο ειναι οτι γραφαν και κατι φουκαραδες που τα αυτοκινητακια τους κοστιζουν λιγοτερα απο τα χρηματα της κλησης που θα φτασει αυτη η κατανοηση τους για την κατασταση του κοσμου που εχει φτασει στο απροχωρητο???????
|
11-06-09, 02:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos carina
και την ξαναφαγαμε πρωι πρωι για ζωνη με το φορτηγακι 360 μου λεει τα μισα σε 10 εργασιμες εχουν τρελαθει να γραφουν και το κακο ειναι οτι γραφαν και κατι φουκαραδες που τα αυτοκινητακια τους κοστιζουν λιγοτερα απο τα χρηματα της κλησης που θα φτασει αυτη η κατανοηση τους για την κατασταση του κοσμου που εχει φτασει στο απροχωρητο???????
|
Φορουσες ζωνη δηλαδη και σε εγραψε αδικα ? Εδω σε γραφουν οταν εισαι νομιμος, δεν θα σε γραψουν οταν εισαι παρανομος ?
11-06-09, 03:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μηπως το παιδι εννοει οτι δεν φοραγε ζωνη, οποτε και τον γραψανε? Νομιζω παραειναι κραυγαλεο να τον γραψει ενω φοραει ζωνη.
|
11-06-09, 03:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Μηπως το παιδι εννοει οτι δεν φοραγε ζωνη, οποτε και τον γραψανε? Νομιζω παραειναι κραυγαλεο να τον γραψει ενω φοραει ζωνη.
|
Αυτο λεω και εγω. Δεν παιζει να φοραγε ζωνη και να τον γραψανε. Αν δεν φοραγε ομως.........
11-06-09, 03:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
σκεφτομουν οτι ειχα καιρο να φαω κληση κ την επομενη μερα με σταματησαν στην αττικη οδο με 140 ενω το οριο ηταν 70,αλλα την γλυτωσα μονο με 20 ευρω επειδη ηταν συνονοματος,αλλα μετα απο 2 μερες μου πηραν το διπλωμα για 1 μηνα και 50 ευρω κληση,αλλα παλι στάθηκα τυχερος γιατι λογω εκλογων το πηρα πισω.
|
11-06-09, 04:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
σκεφτομουν οτι ειχα καιρο να φαω κληση κ την επομενη μερα με σταματησαν στην αττικη οδο με 140 ενω το οριο ηταν 70,αλλα την γλυτωσα μονο με 20 ευρω επειδη ηταν συνονοματος,αλλα μετα απο 2 μερες μου πηραν το διπλωμα για 1 μηνα και 50 ευρω κληση,αλλα παλι στάθηκα τυχερος γιατι λογω εκλογων το πηρα πισω.
|
Παιξε και ενα τζοκερ ποτε δεν ξερεις. Και αν σου κατσει???
11-06-09, 16:55
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Αυτο λεω και εγω. Δεν παιζει να φοραγε ζωνη και να τον γραψανε. Αν δεν φοραγε ομως.........
|
δεν φορουσα ζωνη αλλα αυτο που παρατηρω τελευταια ειναι οτι εχουν λυσαξει να γραφουν.σκεψου οτι στα 5 λεπτα που εκανε να γραψει τα στοιχεια μου σταματησε αλλα 6 αυτοκινητα,το τι μπλοκο παιζει στους δρομους της θεσ/νικης δεν περιγραφεται.
|
11-06-09, 17:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Θελουν να βγαλουν τα εξοδα του καλοκαιριου. Ξερεις ποσο εχουν παει τα θαλασσια στρωματα, οι πετσετες και οι ρακετες??
Περα απο το καλαμπουρι, ειναι γεγονος οτι εχουν λυσσαξει. Και μιας και μιλαμε γενικα για γραψιματα, εχετε το νοτυ σας οσοι κινηστε στην Ιερα οδο στο υψος του Βοτανικου (το μαγαζι εννοω). Πριν 2 βδομαδες που πηγα στην ΔΕΠΑ ηταν στημενο ενα κινητο συνεργειο ελεγχου καυσαεριων.
|
11-06-09, 17:32
|
banned
|
|
|
|
ας προσεχατε. αλλη φορα να κοιτατε απο την αλλη και να κανεται οτι δεν τους βλεπεται
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Με Φαγανε Μπαμπεσικα!!! |
Anonymous |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
6 |
14-02-05 11:19 |
Page generated in 0,17433405 seconds (82,27% PHP - 17,73% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|