Καλησπέρα σε όλους.Την παρασκευή στις 10/4/2009 κ έπειτα απο πολύ καθυστέριση πήγα το corollaki μου για αλλαγή δίσκο-πλατό,πουλεμαν,βαλβολίνες.το κόστος για μια τέτοια αλλαγή ήξερα οτι ήταν απο 245 εως 260 ευρω,εγω έδωσα 250 τελος πάντων.Στο θέμα,το αμαξι έχει 145.680 χλμ κ δεν έχει αλλάξει ποτέ δίσκο ούτε ελατήρια κ επεί το πήρα πριν απο περίπου 10.000 χλμ απο τον πατέρα μου αποφάσησα να τα αλλάξω μαζεύοντας χρήματα για 6 μήνες.Κατα την διαδικασία της εγχήρησης ο μηχανικός μου με ρωτά με περιέργια αν έχω αλλάξει ποτε ξανα δισκο κτλ κ του απαντώ ποτέ καθώς γνωρίζω το αμάξι από τα 7 μου χρόνια.Βγάζοντας τον δισκο παρατηρούμε οτι δεν ειναι της toyota αλλα ένας γερμανικός με επωνυμία sachs flywheel ο οποίος βέβαια ήταν σε άθλεια κατάσταση.το δεύτερο μισο του θέματός μοου είναι οτι ρώτησα τιμούλα για ελατήρια eibah ή hr κ μου είπε πως αυτάπου εχω είναι της πλάκας,του εξηγώ πως ούτε τα εκλατήρια έχουν αλλαχθεί ποτε κ αρχίζω να σκαλίζω την μνήμη μου για το που μπορεί να έχει συμβεί αυτό το απαράδεκτο γεγονός.....το συμαντικό είναι πως κανένας δεν είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην οδιγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.....αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο τον παρακαλώ να το ανακοινώσει άμεσα για να μν την πατήσει κ κάποιος αλλος φίλος της ομάδας μας...
ευχαριστώ για το χρόνο σας...
Υ.Γ. Ο δίσκος,το πλατό κ το ρουλεμάν είναι στην κατοχή μου για τυχόν δυσπιστους πατεράδες οπως κ ο δικός μου που μόνο εγκεφαλικό δεν επαθε όταν ακουσε το γεγονός για την ΠΡΩΗΝ κουκλίτσα του ε10.