τεταρτη 12.30 το βραδυ (25η μαρτιου),μπηκα εθνικη φευγοντας απο ολυμπιακο χωριο...επειδη βιαζομουν γκαζωνω την τεταρτη μου και πιανω αριστερα ,προσπερνοντας μια παρεα 2 αυτοκινητων,ενα Yaris 1ης γενιας ,τουμπανο ασημι με bodykit ζαντες κι εξατμιση..κι ενα corolla sedan κοκκινο μοντελλο του 89-90 μαλλον,με ζαντες εξατμιση σιγουρα ,φιμε τζαμια και οργανακια στην κολωνα....
τους αφηνω πισω μου πιανοντας μια 180αρα χλμ και κοβω παλι στα 140χλμ γιατι πλησιαζαν στροφες και με μαμα αναρτηση δεν τις ρισκαρα.. και βαζω 6η...,εκεινη την ωρα με προσπερναει το yaris του σκοτωμου απο δεξια ,"γλειφοντας" την δεξια μου μερια (μαλλον ειχε μπριζωθει απο την νεα μου εξατμιση που εκανε βαβουρα μολις τους προσπερασα)κατεβαζω ταχυτητα να επιταχυνω κι εγω αλλα δεν προλαβαινα να τον μαζεψω,ειχε ερθει και με πολυ φορα απο πισω μου,οποτε δεν ειχε νοημα.., βαζω 6η και παω με μια 150αρα τωρα...μετα απο μερικα δευτερολεπτα ερχεται πισω το coroll-ακι και μου κολλαει προφυλακτηρα.... τα παιρνω γιατι ηδη την ειχα φαει απο το yaris και απο 6η κατεβαζω 4η και ανεβαζω κοντα στις 6000 στροφες...ανοιγω ενα ελαχιστο ,αλλα δεν ξερω αν αυτος επαιζε με το γκαζι πισω μου γιατι ακουγα την δικη μου εξατμιση κανω δεξια,ερχεται διπλα μου κι αρχιζει να με προσπερναει ,παω να πατησω κι εγω αλλα μπαινει ενας στην λωριδα μπροστα μου κι αφηνω γκαζι,πιανω δεξια και στην επομενη εξοδο βγηκα,δυστυχως δεν μπορεσα να τους ακολουθησω πιο κατω μηπως τα λεγαμε...
ηθελα λοιπον να ρωτησω αν τα παιδια με το yaris και το corolla γραφουν εδω,να δω τι επαιζε με αυτους
το αμαξι μου φοραει φιλτρο κν στον παπα κι εξατμιση αλλαγμενη,πισω απο τον καταλυτη,το αμαξι απεξω ειναι τελειως εργοστασιακο ασημι