Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: car tv και νομοθεσία |
|
28-03-05, 02:28
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: car tv και νομοθεσία
Φαντάσου να πας βόλτα με την παρέα και να βλέπουν dvd! pc θες δε θες θα σου αποσπάσει την προσοχή και ποιος ξέρει τι θα γίνει! pc
|
28-03-05, 04:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Πάνο γι'αυτόν το λόγο η πλοήγηση έχει ομιλία και πολλές φορές φωνητικές εντολές!!! Πολλές φορές δε χρειάζεται να κοιτάς το χάρτη, απλά ακούς και του μιλάς!
|
|
|
02-04-05, 16:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
|
|
Εγω εχω τηλεοραση και dvd στο αυτοκινητο απο το 2001.Με εχει σταματησει μπατσος και οταν ειδε την τηλεοραση μου αρχισει απο που την πηρες,ποσο και αλλα πολλα.Οποτε παρανομη δεν ειναι σε καμια περιπτωση.Τωρα οσα αυτοκινητα την εχουν απο την μανα τους εχουν εναν περιορισμο με το χειροφρενο.Οπως ειπαν καποια παιδια παραπανο αυτο μπορει να φτιαξει.Σε μοντελο ομως οπως BMW Z4 που εχει τηλεοραση απο την μανα του δεν μπορει να ξεγελαστει ο μηχανισμος με το χειροφρενο αλλα χρειαζεται καποιος ανταπτορας ο οποιος δεν εχει βγει ακομα.Βεβαια οδηγηση και τηλεοραση δεν παει με τιποτα!!!!Ομως ο συνοδηγος και οι πισω μπορουν να βλεπουν ανετα μονο για τον οδηγο απαγορευεται.Εγω εχω παει ταξιδι και ειχα ταινια,εβλεπαν οι υπολοιποι και παρολο που γινοταν χαμος απο πυροβολισμους κλπ απο την ταινια εγω οδηγουσα ανετα.Βεβαια ημουν αφωσιομενος στην οδηγηση και μονο αλλιως δεν γλιτωνεις το τροχαιο.Αν μπορεις φιλε MARMEL να εχεις τηλεοραση και μην αποσπαται η προσοχη σου τοτε βαλε την.Βεβαια να την βαλεις σε σημειο που να μην ενοχλει τους αλλους οδηγους γιατι πολλες φορες καποιοι στοκοι μπορει να σου αναβουν τα φωτα γιατι και καλα τους τυφλωνει η τηλεοραση. 8)
|
|
|
03-04-05, 03:02
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nolis";p="
Εγω εχω τηλεοραση και dvd στο αυτοκινητο απο το 2001.Με εχει σταματησει μπατσος και οταν ειδε την τηλεοραση μου αρχισει απο που την πηρες,ποσο και αλλα πολλα.Οποτε παρανομη δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
|
Το οτι δεν σε εγραψε ο συγκεκριμενος παντως, δεν σημαινει οτι ειναι νομιμη...
|
03-04-05, 13:59
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
|
|
Aπο την στιγμη που βγαινουν αυτοκινητα παραγωγης με τηλεοραση δεν νομιζω οτι ειναι παρανομη αλλιως δεν θα επιτρεπονταν.Βεβαια περνεις και προφυλαξεις αμα δεις μπατσους να σε σταματανε πολυ απλα την κλεινεις.Παντος εγω οσα χρονια την εχω δεν εχω κανενα προβλημα.
|
22-03-09, 16:44
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
HERAKLION
|
|
ρε παιδιά έχω και εγώ οθόνη στο αμάξι, καλά οταν βλέπεις ΤV το βρίσκω λογικό να σε γράφουν αλλά, οταν την έχεις στην λειτουργια του ραδιοφώνου η του bluetooth δεν είναι δυνατόν να σε γράψουν γιατι δεν δείχνει video η κεινούμενη εικόνα για να σου αποσπάσει την προσοχή.....δεν ξέρω οποιος ξέρει κατι παραπανώ να μας το πει για να μην οδηγώ με το άγχος οτι θα με γράψουν....
|
23-03-09, 15:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
στα μοντέλα που έχουν απ' τη μάνα τους κλείνει μόνη της όταν τσουλάς...
οι πίσω βέβαια όχι. Όλοι τη βγάζουν αυτή τη λειτουργία. Όλα γίνονται.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,13796902 seconds (78,91% PHP - 21,09% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|