Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Προβλημα με σασμάν ή δισκο-πλατο |
|
27-02-09, 18:49
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Προβλημα με σασμάν ή δισκο-πλατο
Γεια σας. Το corollaki μου έχει κάνει 129.000 χιλιόμετρα... Ο συμπλέκτης του έχει γίνει αρκετά βαρύς αλλά αυτό δεν είναι που με ενοχλεί... Το πρόβλημα είναι ότι δεν κουμπώνουν σωστά οι ταχύτητες... Η αλλαγή από 2η σε 3η, το κατέβασμα σε 2η πολλές φορες με δυσκολεύει. Δεν ακούγεται κάποιο "γρουκ", αλλά δυσκολεύομαι να βάλω τις ταχύτητες. Τι λέτε να είναι;
Το πήγα σε αντιπροσωπία, το κάναμε βόλτα... Το οδήγησε ο τεχνικός και έκανε την εξής δοκιμή. Έτρεχε και ανέβασε στροφές με 3η και πατούσε απότομα τον συμπλέκτη και τον άφηνε. Έτσι συμπέρανε ότι πατινάρει λίγο και ότι πρέπει να αλλάξουμε δίσκο-πλατό που είναι το πιο πιθανό πρόβλημα. Θα με χρεώσει με 290ε ανταλλακτικά και 190ε + φπα την εργασία. Πως σας φαίνεται η διάγνωση και η τιμή του τεχνικού;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
|
27-02-09, 19:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
amfissa
|
|
φιλε teonokia πραγματι θες αλλαγη δισκο-πλατο!!!η τιμη του σετ μου φαινεται οτι στοιχιζει 220 ευρω!!η εργασια ειναι τσιμπημενη!!!πες μου τι μοντελο ειναι το corolla σου???
27-02-09, 19:22
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Μοντέλο μάρτιος 2003. Που θα μπορέσω να το κάνω φθηνότερα?
|
27-02-09, 19:31
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
amfissa
|
|
κοιτα, αφου σου ειπαν στην αντιπροσωπεια 290 λογικα τοσο θα ειναι!!απλα επειδη ξερω οτι παιρνουμε τον ιδιο δισκο(εγω εχω το 1.4 2000) και ο δικος μου εκανε 220!!αλλα μπορει και να κανω λαθος!!και να σου δωσω και μια συμβουλη, ο δισκος που φορας τωρα σιγουρα ειναι sachs!!μην δεχτεις να σου ξαναβαλουν sachs,πες τους να σου βαλουν τον γιαπωνεζικο της τουοτα!!
27-02-09, 21:11
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από teoNOKIA
Θα με χρεώσει με 290ε ανταλλακτικά και 190ε + φπα την εργασία. Πως σας φαίνεται η διάγνωση και η τιμή του τεχνικού;
|
δεν ξερω που θα το πας κ τι θα κανεις,εγω απλα θα πω οτι πηρα δισκοπλατο-ρουλεμαν για το δικο μου(aisin)με 100 ευρω κ μου εχουν πει κ αλλα 100 για να τον βαλω,ολα αυτα εκτος αντιπρσωπιας φυσικα..
ΥΓ.καλο ειναι επισης να μην βαλεις τις βανβολινες της τουοτα..
|
28-02-09, 01:24
|
Νεότατος
|
|
|
|
οι τιμες ειναι λιγο τσιμπιμενες φιλαρακι. εγω που ρωτησα σε toyota με ειπαν 220 για δισκο πλατο ρουλαμαν βαλβολινες και 150 εργατικα
|
28-02-09, 09:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από soulisg61987
οι τιμες ειναι λιγο τσιμπιμενες φιλαρακι. εγω που ρωτησα σε toyota με ειπαν 220 για δισκο πλατο ρουλαμαν βαλβολινες και 150 εργατικα
|
Σε ποια αντιπροσωπεία?
|
01-03-09, 22:48
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
xylokastro
|
|
παιδια και εγω θελω αλλαγη δισκο πλατω εχω το corolla 2/2003 ποσα να περιμενω για ανταλλακτικα 220 η περισσοτερο ? μπορει να με βοηθησει καποιος. Επισης ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει κατι καλυτερο να βαλω (οχι τριφτερους και τετοια) και να ειναι αξιοπιστο ?
|
02-03-09, 03:20
|
|
|
|
|
Κατι επαθε κ το δικο μου!
Σημερα που πηγαινα πατρα,μου εκανε κατι τρελα η δευτερα(οχι παντα),δισκολεβοταν να μπει,σαν να σκαλονε καπου κ μετα την επερνε με δευτερη προσπαθηα!
Στον γηρισμο(πυργο πηγαινα) ηταν κομπλε αλλα απο τα μεσα της διαδρομης κ μετα(να πω οτι πηγαινα κομματια)τα επαιξε τελιως το αμαξι,δεν επερνε σχεδον καμια ταχυτητα,πηγαινα πχ να βαλω τεταρτη κ ο λεβιες πηγαινε τρελλα χωρις να κουμπονει ταχυτητα,δεν σκαλονε καπου απλα πηγαινε στο κενο,αυτο μου το εκανε με ολες αλλα μετα τις επερνε..
τι επαθε ρε παιδια?Πως σας ακουγεται?
να εφυγε τιποτα απο την θεση του στον επιλογεα?(θα το κειταξω αυριο)Σαζμαν?δισκοπλατο?
|
03-03-09, 04:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
η καλυτερη λυση ειναι να πατε στην ευρωιαπωνικη να παρετε εναν Aisin δισκο πλατω ρουλεμαν σετ και με αυτον να πατε ανα χειρας στην αντιπροσωπια και να σας τον αλαξουν...ετσι δεν θα εχετε και προβλημα με εγγυησεις κτλ κτλ..
εγω τον ειχα παρει το aisin 105 ευρο αλλα απ οτι μου εχουν πει εχει ανεβει στα 145,που σε σχεση με τα 290 την αντιπροσωπιας ειναι πολυ καλυτερο και ο δισκος ειναι σαφως καλυτερος απο τον μαμα....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16504312 seconds (81,24% PHP - 18,76% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|