Τι επαθα.Kανω το καθιερωμενο σερβις,λαδακια,φιλτρα και μετα απο μερικες μερες παρατηρω μια μυρωδια εντονη σαν πετρελαιο,συνηθως απο την μερια του οδηγου.Πριν το βαλω μπροστα να ανοιγω καπο να ψαχνω τι ειναι,να κοιταω απο κατω,τιποτα.Ελεγα μην εβαλα σκαρτη βενζινη γιατι το αμαξι δεν πηγαινε οπως πριν,ελεγα μην το ειχα αφησει καπου που να ειχε πεσει κατω πετρελαιο και ειχε παρει αυτη την μυρωδια και αλλα,ειχα τρελαθει.Μια μερα γυριζω απτην δουλεια (3μερες αυτο το πραγμα και με μακρινες αποστασεις)και μυριζε παλι υπερβολικα,και οπως δουλευε ανοιγω το καπο και βλεπω απο το φιλτρο βενζινης να πεταγεται η βενζινη σαν συντριβανι.Μου κοπηκαν τα ποδια.Τοσες μερες εν κινηση ετσι,πως δεν εγινε κατι να παρει φωτια.Ενα τσιγαρο στο δρομο και να σταματησω απο πανω,μια σπιθα απο φωτια που κατι καιγαμε εδω στο σπιτι κτλ.Παιδια το πηγα συνεργειο και μου ειπαν και το ειδα το φιλτρο ειχε ρωγμη σε μια ραφη και απο εκει εχανε.Μου ειπε αυτο ειναι σπανιο να γινει.Πειτε μου σας εχει τυχει κατι τετοιο η εγω ειχα αυτη την καντεμια.Sory για τα πολλα αλλα ηθελα να νιωσετε τι τραβηξα.