Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Φίλε μου στην εθνική είναι που το θέλεις το abs.Για σκέψου να είσαι με 120-130 και να θές να αλλάξεις πορεία επειδή κάτι έχει συμβεί μπροστά σου....τι θα γίνει εκεί?τι βολέυει καλύτερα,το abs η το non abs.Βάλε τα σωστά υλικά τριβής,πηγαίνοντας σε κάποιον σοβαρό μάστορα γιατι αυτά που λές περί απενεργοποίησης κάποιος θα στα είπε,και με καλό λάστιχο θα έχεις πολύ καλό φρενο.Ναι μας αρέσει το Tuning αλλά μέχρι εκεί που υπάρχει ασφάλεια.Α και κάτι άλλο ε όχι και βαρύ το corolla ακόμα και η Ε12 θεωρείται ελαφρύ αυτοκίνητο.Τώρα αυτό το 2 ώρες ανά χρήση δεν το καταλαβαίνω,αλλά μου μοιάζει απίθανο!!!Ε και στο κάτω κάτω όταν περάσουν οι 2 ώρες κάνεις δεξιά,σβήνεις,ξανανάβεις και κάνεις την δουλειά σου ρε παιδί μου............................checkpoint!!!!
|
βασικα απευθυνομαι στον theo7872
1.για να αλλαξεις αποτομα πορεια φρεναρωντας με 130 θες esp και δεκα ταματα, το abs απλα δεν θα σου μπλοκαρει τους τροχους και ετσι θα εχεις τιμονι για να αντιμετωπισεις (?) μεταφορες βαρους με τριψηφια χλμ.
2.διαλεγεις και παιρνεις, ή εχεις abs και φρεναρεις το ιδιο, μη σου πω και καλυτερα, και εχεις τιμονι, ή αν το απενεργοποιησεις χρησιμοποιεις το ποδι σου σαν abs(θα εχεις ομως την ψυχραιμια και την ικανοτητα οταν βλεπεις τον χαρο με τα ματια σου?)
3. εγω τι σου φταιω αν βρεθω στον δρομο σου???