Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
16-02-09, 22:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Επειδη δεν εχω βαλει ποτε (και ουτε προκειται γιατι δεν υπαρχουν για το δικο μου αυτοκινητο) ρυθμιζομενα αμορτισερ, εχεις δοκιμασει να βαλεις αλλη σκαλα μπροστα και άλλη πισω?
|
|
|
|
16-02-09, 22:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Στα AGX όχι, στο starlet GT είχα koni kitrina και είχαν 2 στροφες δλδ 2 κύκλους +720 μοίρες δλδ σκλήρυνσης! και συνήθως είχα πίσω +180 και μπροστά +360, έτσι δεν μου πέταγε κόλο με τίποτα και έμπαινε τέζα και τουρμπίζοντας πάνω σε στροφές. Και όταν έκοβα απότομα το τιμόνι προς το μέσα μέρος της στροφής και έδινα τέρμα γκάζι έμπαινε όλο το αμάξι μαζί δλδ έφευγε όλο με τα 4. Συγκεκριμένα για όσους ξέρουν να αναφέρω το σημείο απο το Περιστέρι που από Λεωφ, Κων/πολεως μπαίνουμε αριστερά κάτω από την γέφυρα για να πιάσουμε λεοφ. Κηφισού (προς Λαμία) συνέχεια έμπαινα έτσι και από τέρμα αριστερά το αμάξι έφτανε τέρμα δεξιά, δλδ σχεδόν κοντα στο πεζοδρόμιο. Φυσικά ούρλιαζαν τα λάστιχα αλλα μου έδινε μια αίσθηση drift και καλά. Με την corolla δεν τα κάνω αυτά είναι και βαρύ το αμάξι αλλά σκίζονται και τα λάστιχα και είναι και ποιό μαλακή η ανάρτηση. Τώρα θέλω να κάνω μια ευθυγράμμιση να βάλω και αέρα στα λαστιχα γιατί απο τα πεζοδρόμια έχω χάσει και θα δω με σκάλα 2 πίσω και 3 μπροστά. Τώρα αν στρίψω απότομα, πάει να μου πετάξει κόλο. Να φανταστείτε τι σκισιμο είχε φάει που όταν το έβαλα το μοτερ στο starlet είχα michelin pilot exalto 185/55/14 και άντεξαν ΜΟΝΟ 30000χλμ!!! μετά έφαγαν πέταμα! και κοντό σασμαν απο το 12V μοτερ, το αμάξι έσκιζε λέμε! α ξέχασα να πω ότι ο δίσκος του συμπλέκτη όταν εσπασε το σασμαν και τον άλλαξα είχανε βγεί έξω τα πιρτσίνια του και κάτι σχοινιά! να μη πω ότι ελατήρια του έπαιζαν! και στο σασμαν έσπασαν τα συχρονιζε και κόλλησε, αλλά εφαγε κάτι κλοτσιές μπήκε η 2αρα και μετα συμπλέκτη και φρένο και πήγα συνεργείο.
|
16-02-09, 22:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Στα ποσα αλογα εχεις φθασει το μοτερ?
|
16-02-09, 23:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
υπολογίζω να είναι γύρω στα 150. Αν εννοείς το πως πήγαινε το starlet φαντάσου ότι ήταν κάπου 830 κιλά, είχε 185/55/14 και κοντό σασμαν! τώρα η corolla για να σπινιάρει πχ μόνο με συμπλεκτάρισμα. Στο starlet το είχα σκίσει συνέχεια κάτω έμεναν τα λάστιχα. Τέλος πάντων μην το συζητάω άλλο το starletaki γιατί ακόμα στεναχωριέμαι που πέθανε έτσι άδοξα. ((((((((((((((
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-02-09 στις 00:36.
|
17-02-09, 00:38
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
υπολογίζω να είναι γύρω στα 150. Αν εννοείς το πως πήγαινε το starlet φαντάσου ότι ήταν κάπου 830 κιλά, είχε 185/55/14 και κοντό σασμαν! τώρα η corolla για να σπινιάρει πχ μόνο με συμπλεκτάρισμα. Στο starlet το είχα σκίσει συνέχεια κάτω έμεναν τα λάστιχα.
|
Ενταξει με τοσο λιγα κιλα το σταρλετ θα ταν φονιας στο δρομο...Αλλα και 150 αλογα στην καροτσα της 111 θα ειναι αρκετα μαχιμα πιστευω
Κατι αντιστοιχα 150αρια εργοστασιακα που κυκλοφορουν πρεπει να τα περνας απο πανω
17-02-09, 00:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν έχω παράπονο πάει πολύ καλά, και με το σασμαν GT που είναι μακρύ σε σχέση με αυτο που είχα πριν είναι καλό για ταξίδια και ανοίγει πολύ ωραία. Αλλά αυτό που μου έχει λείψει είναι η επιτάχυνση που είχε το σταρλετ. Και καλά τωρα το συνήθισα κάπως, αλλά στην αρχη μου κακοφάνηκε τρομερά. Κατι το βάρος, κάτι η ποιό μακριά εξάτμιση και το ποιό κλειστό downpipe, κάτι τα λάστιχα 195/50/15 τώρα και το μακρύ σασμαν μου έκοψαν πολύ δύναμη. Τουλάχιστον η corolla δείχνει ποιό στιβαρό αμάξωμα, με καλύτερα κρατήματα, καλύτερη άνεση και μεγαλύτερους χώρους, εξάλλου αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν ξαναπήρα starlet. Ειδικά το ep91 (96-99) αν δεν έχει look glanza δεν μου αρέσει καθόλου με το μαμα look.
|
17-02-09, 00:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
|
17-02-09, 01:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Νikifore gt είσαι από ηλιούπολη?Γιατί έχω δεί ένα Corolla που μοιάζει στο δικό σου εκεί..
|
17-02-09, 01:43
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
|
Ρε αυτο παει καλα!!!
17-02-09, 11:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ε κάπως παρόμοια πάει! στην corolla όπως είπα δεν το πατάω πολύ, το starlet πάντως πήγαινε κάπως έτσι, τα χλμ στο κοντερ μου λέγανε φίλοι όταν ανέβαιναν σαν να είναι στροφόμετρο. Τα 200 κοντερ τα είχε για πλάκα. 200=180 πραγματικά όμως στο GPS. Εγώ μένω κοντά κέντρο, Κυψέλη, δεν πάω Νότια προάστια σπάνια. Οπότε άλλος είναι αυτός. Μη μου πεις ότι και αυτός έχει κρυμμένο το intercooler!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17071390 seconds (81,80% PHP - 18,20% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|