Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
 |
|

02-04-09, 22:04
|
 |
|
|
Περιοχή:
Λαμια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω προσωπικα λατρευω ολα τα ζωακια.Εχω τεσσερα σκυλακια,δυο καννις ενα γκρυφον και ενα μποξερ,τεσσερις γατουλες,η μια μολις απεκτησε και τεσσερα γατακια,κουνελακια,περιστερια,καποια στιγμη ειχα σκιουρο,ενα χαμστερακι,γουρουνακια και αλλα πολλα,ζωολογικος κηπος αλλα οχι οι κακες γατουλες πανω στο αμαξι εκει γινομαι εγω ταυρος

02-04-09, 23:48
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Οι γάτες είναι σαν τις γυναίκες: όμορφες, χαδιάρες, ανεξάρτητες, αυθόρμητες, παρορμητικές και παράξενες!
Έχουν, όμως, και ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό: δεν είναι αχάριστες! Ότι τους προσφέρεις, το εκτιμούν. Αν περιορίσεις την ελευθερία τους όμως ή τις αναγκάσεις να υποστούν μία κατάσταση, αντιδρούν άκομψα και άσχημα. Μη συγχέουμε την ανεξαρτησία με την αχαριστία...
Πάνος.
|

31-05-10, 19:30
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν ηταν στο καπω της 11αρας σου τι θα κανες?
|

31-05-10, 19:46
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
θα τις είχα πυροβολήσει και τις 2 με το δίκανο!
όχι πλάκα κάνω! θα γίνει σουροτήρι το αμάξι! κουβά τεράστιο με νερό και πάνω τους να δεις πόσα μέτρα στον αέρα θα φτάσουν! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 01-06-10 στις 01:27.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|

31-05-10, 20:05
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Χαχαχαχχαχααα!! Εγκυροοο!!!!!!
|

31-05-10, 21:54
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
καθε βραδυ τον χειμωνα κοιμουνται γατια μεσα στην μηχανη μου πανω στο καπακι που λεει vvti και το γεμιζουν τριχες(χαλια γινεται τελειως εχω βαρεθει να καθαριζω τριχες)ασε που οταν βρεχει εχουν και λασπωμενα ποδια!αυτο που κανω ειναι να ριχνω γυαλιστικο στα πλαστικα της μηχανης και ετσι δεν παταει καμια γατα για 3-4 μερες που μυριζει!το κανω χρονια αυτο δουλευει αποδεδειγμενα..

31-05-10, 23:00
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
που να δεις να εχεις καθαρίσει το αμάξι σου να γυαλίζει και μετά να το βρεις με μικρές άσπρες πατημασιές παντού από ασβέστη οικοδομής!!! τις σκιζεις μετά ή όχι ????
|

01-06-10, 01:33
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
K αν εχεις μεσα στο engine bay επι τεσσερις μερες τεσσερα γατακια τα οποια τα διωχνεις καθε λιγο κ λιγακι κ αυτα συνεχιζουν να επιστρεφουν τοτε τι κανεις? Ευτυχως εφυγαν απο χθες κ γλυτωσα...

03-06-10, 22:00
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ασε ενας φιλος μπηκε γατα μέσα στο engine bay και βγήκε έξω το rodvailer του γειτονα και μάντεψε!!!! κόντεψε να ξηλώσει και τα φτερά ο σκύλος!!! δαγκωματιές στα μέταλλα έχεις δει???? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ευτυχως κατι έκανε με την ασφαλιστική και πληρώθηκε και τα έφτιαξε όλα!
|

23-06-10, 21:44
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
εγω παιδια μετακομισα, δεν χωραει στο παρκιν, το αφηνω απ εξω ακριβως και ετσι δεν εχω γατες λολ,
ακουστε ενα σκηνικο,
εχω παει πριν λιγεσ εβδομαδες για service στην Toyota και ερχεται Land Cruiser και βγαίνουν από μέσα 2 μωρα γατάκια και μου λεέι ο ανθρωπος έχω ήδη κανει μιση ωρα δρομο σκεψου πωε δν εγινε τιποτα στο δρομο
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,28322411 seconds (83,35% PHP - 16,65% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|