Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

24-12-08, 15:19
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Aντε με το καλο βρε.Παντος ο γαμπρος ειναι ετοιμος φιλε και με εξοχικο στην λιμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ.Χτυπα και μια avensara τωρα για προικα και τα αλλα τα βρισκουμε.
|
Ηρακλη μου φαινετε πας γυρευοντας να φας εσυ "φιλικη"ντουφεκια πριν φαω εγω"αδερφικη"!!!αδερφεεεεεεεεεεεεεεεεε σεχουν παρει χαμπαρι ολοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΖΕΨΟΥ γιατι θαρθω με κορολα πανω κ θα σε κανω να χτυπιεσαι!!!!!ρεζιλι της οικογενειαςςςςς!αιντε μπραβο! 

24-12-08, 18:17
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
γιαννηηη........
με το ΚΑΛΟ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΙΙΙ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ...
 |

24-12-08, 22:33
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
Ηρακλη μου φαινετε πας γυρευοντας να φας εσυ "φιλικη"ντουφεκια πριν φαω εγω"αδερφικη"!!!αδερφεεεεεεεεεεεεεεεεε σεχουν παρει χαμπαρι ολοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΖΕΨΟΥ γιατι θαρθω με κορολα πανω κ θα σε κανω να χτυπιεσαι!!!!!ρεζιλι της οικογενειαςςςςς!αιντε μπραβο! 
|
Και το πιο γελοιο δεν σας το ειπα ακομα... Ακουστε τι επαθα σημερα...
Εβαλα να δω το dvd Power Car 08 και επιασα καποια στιγμη τον εαυτο μου αφου ειχα δει τις κατηγοριες Light κ Full Tuning να βλεπω το EVO9 στην κατηγορια Extreme Tuning κ να σκεφτομαι οτι σε τετοια αμαξια πως να βαλεις καρεκλακι κ παιδι να πας για ψωνια στο market χωρις να βγαλεις τα αντερα του παιδιου!!! Κ η αποκορυφωση ηταν οταν σκεφτηκα την καταναλωση!!! ΕΛΕΟΣ !!! Τι αλλο θα σκεφτω πια!!!
|
 |

25-12-08, 10:08
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Και το πιο γελοιο δεν σας το ειπα ακομα... Ακουστε τι επαθα σημερα...
Εβαλα να δω το dvd Power Car 08 και επιασα καποια στιγμη τον εαυτο μου αφου ειχα δει τις κατηγοριες Light κ Full Tuning να βλεπω το EVO9 στην κατηγορια Extreme Tuning κ να σκεφτομαι οτι σε τετοια αμαξια πως να βαλεις καρεκλακι κ παιδι να πας για ψωνια στο market χωρις να βγαλεις τα αντερα του παιδιου!!! Κ η αποκορυφωση ηταν οταν σκεφτηκα την καταναλωση!!! ΕΛΕΟΣ !!! Τι αλλο θα σκεφτω πια!!!
|
ααααααα καααααλαααααα!!!!!  γυρνα πλευρο ΡΕ προς το παρον κ ονειρεψου το μπλε"σηφουνα"σου με παιδικο καθισματακι κ τιγκα πορτ παγκαζ να μη μπορει με τπτ να προσπερασει κ ασε τις extreme tuning κατηγοριες!!!!!!αυτα ισα που θα προλαβενεις να τα δεις κ να τα χαιρετησεις καθως θα σε προσπερνανε με ΟΣΑ "απο πανω"!  

25-12-08, 11:58
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
ααααααα καααααλαααααα!!!!!  γυρνα πλευρο ΡΕ προς το παρον κ ονειρεψου το μπλε"σηφουνα"σου με παιδικο καθισματακι κ τιγκα πορτ παγκαζ να μη μπορει με τπτ να προσπερασει κ ασε τις extreme tuning κατηγοριες!!!!!!αυτα ισα που θα προλαβενεις να τα δεις κ να τα χαιρετησεις καθως θα σε προσπερνανε με ΟΣΑ "απο πανω"!  
|
Kαλα μικρε... θα ερθει εκεινη η ωρα που θα θες να δεις την ανηψια σου αλλα αντι αυτην θα δεις την ακρη της κανης μου!!!!

25-12-08, 15:08
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Tsaftsouf να σου ζήσει με το καλό να γεννηθεί και καλή λευτεριά στη γυναίκα σου καταρχήν.
Κατα δευτερον ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτ'ισαμε που λέει κι ο λαός... Κάτσε να μεγαλώσει ρε συ και μετά ανησύχα για τους γαμπρούς.
Το maximum pain effect μου άρεσε πολύ, προτείνω 9άρια φυσσιγγια διασποράς έτσι να τσουρουφλίζουν.... Sokol κατα προτίμηση που'ναι και φτηνά μην ξοδευτούμε κιόλας χεχεχεχε.   
|

25-12-08, 16:21
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
Tsaftsouf να σου ζήσει με το καλό να γεννηθεί και καλή λευτεριά στη γυναίκα σου καταρχήν.
Κατα δευτερον ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτ'ισαμε που λέει κι ο λαός... Κάτσε να μεγαλώσει ρε συ και μετά ανησύχα για τους γαμπρούς.
Το maximum pain effect μου άρεσε πολύ, προτείνω 9άρια φυσσιγγια διασποράς έτσι να τσουρουφλίζουν.... Sokol κατα προτίμηση που'ναι και φτηνά μην ξοδευτούμε κιόλας χεχεχεχε.   
|
Επιτελους κ μια πολυποθητη συμβουλη! 9αρια εεε??? διασπορας κιολας??? γουσταρω... Sokol ειπαμε... ΟΚ. Δευτερα θα παραγκειλω 3 κουτες για αρχη κ βλεπουμε!!! Οσο για τους γαμπρους ειπαμε... 3 εχω στην πολυκατοικια κ συ μου λες να ανησυχω αργοτερα? Βρε πηρε λεμε ο απο τετοιος μου φωτια!!!

26-12-08, 05:25
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδική
|
|
πρώτα από όλα να πάνε όλα καλά...
2ον αν εσύ νομίζεις πως είσαι πιο έξυπνος από μια γυναίκα και δει η κόρη σου, τι να σου πω....
3ον αθωα γυναίκα σχήμα οξύμωρο....
μα καλά, θα έχεις κοριτσάκι που θα σε κοιτάει μες τα μάτια και θα σου λέει μπαμπάκα μουουου, κι έσυ ψάχνεις για σκάγια? οεο? δεν ψάχνεις για πάμπερς λέω εγώ? οεο? για σένα εεεεε?
ΥΓ τις καλύτερες ευχές για όλους σας....

26-12-08, 09:04
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ages1
μα καλά, θα έχεις κοριτσάκι που θα σε κοιτάει μες τα μάτια και θα σου λέει μπαμπάκα μουουου, κι έσυ ψάχνεις για σκάγια? οεο? δεν ψάχνεις για πάμπερς λέω εγώ? οεο? για σένα εεεεε?
|
Τωρα που το λες ... μια υγρασια κ μια μυρωδια την νιωθω απο τωρα!!!

27-12-08, 02:41
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Να σας ζήσουν τα πιτσιρίκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Μόνο μία επισήμανση θα κάνω, για να διορθώσετε τον τίτλο του thread:
Δίκαννη καραμπίνα δεν υπάρχει! 
Για να είμαστε σωστοί, ο τίτλος θα πρέπει να γίνει:
"Κοντόκαννη Επαναληπτική Καραμπίνα ή Δίκαννο??? οεο???" 
Πάνος.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,24950910 seconds (82,93% PHP - 17,07% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|