Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Καταρχην μας λες αμεσως τι σου ειπε ο Ρωσσος!
Επειτα , αυτο με τα ρωσικα με παραξενευει , γιατι στις φωτο που μου ειχε στειλει η γλωσα ηταν στα αγγλικα , αρα μαλλον απο καπου θα αλλαζει.
Τωρα με το αλλο που ειπες , ισως η λυση να ειναι απλη και να θελει απλα calibration για να παιξει σωστα το gps.
|
Και μετά μου λες να μην λέω στον κόσμο ότι ξέρεις κάτι τις παραπάνω από εμάς για αυτά τα θέματα...
Όντως ρε φίλε, θέλει calibration το μηχάνημα για να παίξει σωστά. Μου απάντησε ο Pavel και με καθησύχασε. Δες τι μου απάντησε και για το θέμα της γλώσσας:
Παράθεση:
Dear Andreas,
Sorry for this problems. Our factory produce this gps box for russia so they set russian language as default.
Today I will make you a video how to select english language and calibrate touch screen - than it will work as it should work.
Also I will make video how new gps box working in our office.
In this month we sold in Moscow ~50 pcs new model gps box with no problem.
No remote control goes with gps box because it don't need it. It works perfectly from touch screen.
Don't worry, gps box need to be calibrated before first use.
Best Regards,
Pavel
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι κατι γινεται με τα 3 αυτα καλωδια. Σιγουρα αυτο πρεπει να συνδεθει στο B+? Δεν ξερω καν τι ειναι το Β+......
|
Τον ρώτησα και για αυτό το θέμα για να μου επιβεβαιώσει ότι η σύνδεση που έκανα με το ασπρο-κίτρινο είναι σωστή. Θα ενημερώσω για την απάντησή του...
Edit (1:28μμ): O Pavel μου έγραψε τα εξής για τα καλώδια:
Παράθεση:
White - ACC
Red - +12
Black - ground
|
Μου φαίνεται παράξενο να μου λέει το άσπρο στο ACC αφού το ACC του SD-6800 είναι κοκκινο... Του το επισύμανα αυτό να μου το ξεκαθαρίσει και επίσης να μου πει το χρώμα του καλωδίου του 6800 που πρέπει να συνδέσω το λευκό +12, αφού καλώδιο με τέτοια ένδειξη δεν υπάρχει στο 6800, μόνο το κίτρινο Β+...