Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ''ΤΡΙΜΜΑΚΙΑ'' |
|
11-11-08, 12:45
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ''ΤΡΙΜΜΑΚΙΑ''
Με αφορμη το αυτοκηνιτο του fani(τα εχει αφαιρεσει)αλλα και σε αλλα Ε12 που το εχω κ ηταν πολυ ωραιο χωρις αυτα,σκευτηκα να δημηουργησω αυτο το θεμα σχετηκα με την αφαιρεση τους..
Οποιος το εχει κανει θα ηθελα να μας πει δυο τρια πραγματα!Πχ.αν ειναι ευκολο να βγουν,αν αφηνουν κολα,αν θα υπαρχει περιπτοση να βγει διαφορα στο χρωμα(για τα πιο παλια)κτλ..
|
11-11-08, 12:47
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Σωστός ο mpesikos.
Κι εγώ ενδιαφέρομαι, αν και με εχουνε σώσει 2-3 φορές με κάτι άσχετους στο παρκάρισμα αλλα γίνεται πιο άγριο το αμάξι...
Για μιλήστε έσεις που τα έχετε βγάλει!
|
11-11-08, 12:53
|
|
|
|
|
Για να καταλαυουν ολοι για τι πραγμα λεμε..(κ εγω προσφατα το εμαθα οτι λεγονται ετσι) Συνημμένο Αρχείο 21495
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpesikos : 04-12-10 στις 03:23.
|
11-11-08, 15:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Λοιπον παιδες επειδη το εχω κανει ειναι μια πολυ απλη διαδικασία. Πρωτα απο ολα το αυτοκινητο στις φωτογραφιες στο θεμα με το λαστιχο του παραθυρου ηταν το δικο μου.
Παιρνετε μια φαλτσετα και πολυ προσεκτικα ξεκολατε λιγο απο την μια πλευρα του τριμ. Μετα σιγα-σιγα με το χερι το τραβατε και βγαινει ευκολα. Υστερα με καθαριστικο κολλας (3Μ adhesive remover ή της AVERY) απομακρυνεται την κολλα που εχει μεινει και ειναι αρκετη.
Μετα παιρνετε αλοιφη αυτοκινητου και περνατε τα σημεια που ηταν τα τριμ. Διαφορα στο χρωμα δεν υπαρχει. Η ολη διαδικασια θα σας φαει σιγουρα ενα πρωινο Κυριακης. Αυτα ελπιζω να βοηθησα.
|
25-11-08, 19:48
|
|
|
|
|
τα ''τριμακια''μου εριξαν ακυρο τελικα γιατι εχει τεραστια διαφορα..οσο κ αν το ετριψα με αλιφες κτλ κτλ,τιποτα..χαλαλι το πακετο που εφαγα μεχρι να βγαλω την κολα,τωρα πρεπει να το κολισω παλι! !κριμα..μου αρεσε παρα πολυ Συνημμένο Αρχείο 21684
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpesikos : 04-12-10 στις 03:23.
|
25-11-08, 19:57
|
|
Moderator
|
|
|
|
Χμμμ...και εγω έχω επιφυλάξεις κατά πόσο θα πετύχει η αφαίρεση όπως του Φάνη ή τελικά θα είναι τζάμπα κόπος...Να το κάνω ή όχι?
25-11-08, 20:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τώρα θέλει ένα καλό πλύσιμο και ένα καλό γυάλισμα όλο το αυτοκίνητο με compound για να "ξαναγεννηθεί" το χρώμα και 2 στρώσεις κερί για να κρατήσει την γυαλάδα του για πολύ καιρό...
|
25-11-08, 20:13
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Τώρα θέλει ένα καλό πλύσιμο και ένα καλό γυάλισμα όλο το αυτοκίνητο με compound για να "ξαναγεννηθεί" το χρώμα και 2 στρώσεις κερί για να κρατήσει την γυαλάδα του για πολύ καιρό...
|
δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασηες..θα το βαλω παλι και τελος!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
Χμμμ...και εγω έχω επιφυλάξεις κατά πόσο θα πετύχει η αφαίρεση όπως του Φάνη ή τελικά θα είναι τζάμπα κόπος...Να το κάνω ή όχι?
|
για να μαθεις συγουρα θα πρεπει να το βγαλεις κ να δεις πως θα ειναι..Βγαλε το μικρο κοματι δοκιμαστικα κ αν δεν ειναι οκ ξαναβαλτο!(η κολα ειναι μεγααααλο πακετο)αλλα σιγα,τουλαχιστον θα ξερεις κ δεν θα εισαι στο διλημα..
|
25-11-08, 20:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Εγώ τα έβγαλα τα έβαψα και τα ξανατοποθέτησα, χαχα
Μου αρέσει περισσότερο με τα τριμάκια.
Χωρίς αυτά φένετε πολύ γυμνό το αμάξι
|
25-11-08, 22:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
τα ''τριμακια''μου εριξαν ακυρο τελικα γιατι εχει τεραστια διαφορα..οσο κ αν το ετριψα με αλιφες κτλ κτλ,τιποτα..χαλαλι το πακετο που εφαγα μεχρι να βγαλω την κολα,τωρα πρεπει να το κολισω παλι! !κριμα..μου αρεσε παρα πολυ Συνημμένο Αρχείο 21684
|
Αν καταφερεις και βρεις αλοιφαδορο ή κανα φιλο φαναρτζη και στο τριψει με αλοιφαδορο πιστευω οτι θα ειναι ενταξει. Εαν δεν βαριεσαι προσπαθησε το.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16635704 seconds (83,10% PHP - 16,90% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|