Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
Φιλαλάκο, αν θες καλή πηγή θα πας σε pioneer, εγώ έχω την 6900 και τώρα πια βγαίνει η 6000 απλή και 7000 με γραφικά. Για καλό ηχειάκι, αν θες κάτι exotic βάλε soundstream για πρίμο ή cadence για μπασάκι. Δε μας είπες πόσα χρήματα θες να διαθέσεις!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
ο καθενας θα λεει την αποψη που πιστευει αυτος σωστη και ισως προβληματιστεις...
παρε τηλ τον φανη 2104256663
και σιγουρα θα σου βρει την πιο φτηνη αξιοπιστη με αποδοση ομως, λυση οπως σε πολλα πολλα corolla. ποσο μαλλον σε g6 που υπαρχουν παρα πολλες!!!
παντως πολλοι απο μας εχουμε την μουσικη του μπολικα χρονια και βαραει ακομα καλα οπως τις πρωτες μερες...!!!
ΥΓ οσο για το βαθος των ηχειων ο φανης εχει βρει λυση με ανταπτορες που κανονιζουν και το βαθος της πορτας σου...
μακαρι να χει και για 111
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 04-11-08 στις 00:45.