Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Βλαστοκύτταρα. Απάτη ή προοπτική...; |
|
19-10-08, 22:44
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Βλαστοκύτταρα. Απάτη ή προοπτική...;
εχω διαβασει πολλες πολλες σελιδες και απο φορουμ και απο διαφημισεις μα ακρη δεν εβγαλα...
μπορει καποιος τεκμηριωμενα να μου πει τι γινεται τι ισχυει και ποια θα πρεπει να ειναι η προτιμηση τελικα? δημοσια η ιδιωτικη?
δεκτα και links
ευχαριστω...
19-10-08, 23:03
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλκιδικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν μιλάμε για τα κύταρα που κατάλαβα
¨Ειναι κατα την γνώμη μου αποτελεσματικά απο τα συμφραζόμενα
του κόσμου... Αρκεί να είναι συμβατά απο τον οργανισμο!...
αν έκανα λάθος στο πόστ ας διαγραφεί άντμιν
20-10-08, 00:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω καταλαβα που το παει ο Πανος...
Ειναι αρκετα τα ευρα για την φυλαξη που ζητανε Πανο και δεν ξερεις αν θα χρειαστουν ποτέ και πότε ειναι το καλυτερο που μπορω να εκφρασω.Και απο οσο γνωριζω διαρκουν μεχρι 20χρονια περιπου απο την ημερα που αποθηκευονται....μετα απο αυτο το χρονικο οριο ειναι αχρηστα για τον ανθρωπο που εχουν αποθηκευτει.Το αλλο προβλημα ειναι οτι τα δικα του ισως να δωθουν σε καποιον αλλο συμβατο δοτη απο την τραπεζα που εχοιυν αποθηκευτει και ετσι μετα αν γινει κατι σε αυτον θα πρεπει να ψαξουν ξανα για καποια αλλα συμβατα βλαστοκυτταρα.
Περισσοτερες πληροφοριες εδω...
http://www.in2life.gr/wellbeing/heal...x?singlepage=1
20-10-08, 00:22
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ναι τα γιαννη τα ξερω αυτα που πες. σου λεω μερες διαβαζω και ψαχνω φορουμ.
απλα ερωτω αν αξιζει μια τετοια κινηση η οχι και ποιος εγγυαται....
πολλοι λενε για μαιμουδες τραπεζες...
δημοσια υπαρχει μια....
παντως η τιμη που βρηκα για 20 ετη ειναι 1300ευρω
στο νοσοκομειο υπαρχει χρεωση 225 ευρω για βλαστοκυταρα δωσεις δεν δωσεις. αυτο ειναι απατη και οχι νομιμο
20-10-08, 00:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Πάνο, πριν μερικούς μήνες μια οικογενειακή φίλη έκανε το μωρό της και της είπαν 3500ευρώ νομίζω σε ιδιωτική κλινική για φύλαξη από την ίδια κλινική εφ' όρου ζωής. Δεν ξέρω κατά πόσο διαρκούν τα κύτταρα αυτά εφ' φόρου ζωής, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι όπως έχω διαβάσει ότι από τα πρωτότυπα κύτταρα μπορούν να παραχθούν αντίγραφα κύτταρα. Άρα ακόμη και αν χρησιμοποιήσουν του μωρού σου, σίγουρα θα υπάρξουν αντίγραφα συμβατά με τον οργανισμό. Αν δεν είναι καθαρά οικονομικό το πρόβλημα, εγώ θα σου έλεγα να πληρώσεις για την φύλαξη, σε ιδιωτική κλινική πάντα...και αχρείαστα να είναι εφ'όρου ζωής ώστε να χαρείτε το μωρό σας με υγεία!
20-10-08, 01:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ψαξτο οσο ειναι καιρος.
Καποιες τραπεζες δεν εχουν αδεια (και αν πεσει καποια στην αντιληψη σου κανε και μια καταγγελια στο Υπ.Υγειας)
Πριν 2 χρονια το εκανε η αδελφη μου στο μωρο που γεννησε. Θα την ρωτησω τα σχετικα.
Πιστευω το θεμα δεν ειναι τα λεφτα αλλα στο κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η "τραπεζα" ή οχι.
Με το καλο, ποτε?
Και τελος γιατι το νταβατζιλι των 225 ευρω?
|
20-10-08, 09:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πάντως και εγώ απο συνάδελφο που ξέρω, του ζητήσανε 2500Ε για 20 χρόνια! Οι τιμές παίζουεν σαν τρελλές......
Πάντως αυτός το χρειάστηκε ήδη μια φορά.... και πλέον είναι βέβαιος ότι τα 2500 μόνο πεταμένα δεν πήγανε!
Πιστεύω ότι για αυτό και μόνο αξίζει να το κάνεις! Είναι που λένε "Αν σου τύχει...?"
Πάνο, κάντο.... απλά ψάξου για το πού!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
20-10-08, 10:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Να πω και εγω τη γνωμη μου γιατι εγω το έκανα τωρα που γεννησαμε τον Madvinegar Junior.
Καταρχήν για εμενα δεν ειναι καθολου πεταμενα λεφτα! Ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω για το παιδί μου αυτη τη στιγμή. Η γνωση και η τεχνολογία αυτη τη στιγμή εχει φτασει στο να μπορουν να γιατρεψουν καθε ασθένεια του αιματος και καποιες καρδιαγγιακές παθήσεις. Οσο περναει ο καιρός ομως, το θεμα προχωράει και ποιος ξέρει σε 10 χρόνια πχ ποσες παραπανω παθησεις θα μπορουν να γιατρεψουν. Τα βλαστοκυταρρα είναι το μέλλον!
Φυσικά πηγα σε ιδιωτική εταιρία του εξωτερικού γιατι για εμενα το δημόσιο εχει πεθάνει. Δεν εμπιστευομαι δημοσιο φορέα ουτε να μου παει το σκύλο βόλτα.
Πάνο για να μην κανω διαφημιση αν ενδιαφερεσαι, πες μου να σου στειλω πμ να σου πω σε ποια εταιρία πηγα. Απλά για ενημερωση, πλήρωσα 1790 Ευρω για 20 χρόνια φύλαξη.
Πολλοι μου ειπαν οτι εκανα λαθος και πως ειναι πεταμενα λεφτα και τετοιες ιστορίες...
Η γνωμη μου είναι πως πεταμε λεφτα για ενα σωρό μ@λ@κιες οπως υπερκυβισμους, αναρτησεις, ζαντολάστιχα κτλπ... Πραγματα δλδ που ειναι γελοία μπροστα στην υγεία του παιδιού μας. Για να μην παρεξηγηθω σημειώνω πως άλλο να μην εχω τα λεφτα και αλλο να τα εχω και να προτιμησω να τα διαθεσω αλλου.
ΜΑΚΑΡΙ θεέ μου να μην τα χρειαστω ποτε τα βλαστοκύταρα και να εχω πεταξει τα λεφτα μου.
ΑΛΛΑ...
αν ποτε τα χρειαστω (χτυπα ξυλο) και δεν τα εχω φυλάξει επειδη προτίμησα να υπερκυβισω, ή να παω στα μπουζούκια, ή να παω διακοπες στην Χαβάη, και ενω θα μπορουσα να βοηθησω το παιδί μου, δεν μπορω να κάνω τιποτα... τοτε θα ανέβω στον 7ο οροφο της πολυκατοικίας μου και θα βουτήξω στο κενό...
|
20-10-08, 10:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Θα συμφωνησω με τον Μιχαλη. Πανο καντο. Το εχω κανει κανει και εγω σε ιδιωτικη εταιρεια στην Αγγλια. Δεν θυμαμαι ακριβως το κοστος (πριν απο δυο χρονια) αλλα σιγουρα ειναι κατι που στην κακια στιγμη μπορει να σωσει ζωες. Θα ρωτησω τη γυναικα μου για λεπτομερειες και σου λεω αν θελεις.
|
20-10-08, 11:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και όσο για αυτο που λεει ο Γιαννης (δλδ οτι τα δινουν σε άλλον) συμβαίνει ΜΟΝΟ στις δημόσιες τραπεζες.
Στην ιδιωτικη ειναι μονο για αυτον που προορίζονται. Μονο αν ο δικαιούχος αποφασίσει να χρησιμοποιησει καποιο μερος τους για αλλον, τοτε μονο το κάνει.
Πχ, μπορει να παρουσιάσει κατι ο γονιος και μπορει τα βλαστοκυταρα του παιδιού να ειναι συμβατα με τον γονιό. Μπορει να βοηθηθεί ο γονιός λοιπον αν παρουν μερος απο τα βλαστοκυταρα τυ παιδιού. Και φυσικά μονο με εγγραφη συγγατάθεση του δικαιούχου (δλδ μεχρι τα 18 χρόνια ειναι δικαιουχοι οι γονεις και μετα ειναι το παιδι αφου εχει ενηλικιωθει).
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17724299 seconds (82,95% PHP - 17,05% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|