Να πω και εγω τη γνωμη μου γιατι εγω το έκανα τωρα που γεννησαμε τον Madvinegar Junior.
Καταρχήν για εμενα δεν ειναι καθολου πεταμενα λεφτα! Ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω για το παιδί μου αυτη τη στιγμή. Η γνωση και η τεχνολογία αυτη τη στιγμή εχει φτασει στο να μπορουν να γιατρεψουν καθε ασθένεια του αιματος και καποιες καρδιαγγιακές παθήσεις. Οσο περναει ο καιρός ομως, το θεμα προχωράει και ποιος ξέρει σε 10 χρόνια πχ ποσες παραπανω παθησεις θα μπορουν να γιατρεψουν. Τα βλαστοκυταρρα είναι το μέλλον!
Φυσικά πηγα σε ιδιωτική εταιρία του εξωτερικού γιατι για εμενα το δημόσιο εχει πεθάνει. Δεν εμπιστευομαι δημοσιο φορέα ουτε να μου παει το σκύλο βόλτα.
Πάνο για να μην κανω διαφημιση αν ενδιαφερεσαι, πες μου να σου στειλω πμ να σου πω σε ποια εταιρία πηγα. Απλά για ενημερωση, πλήρωσα 1790 Ευρω για 20 χρόνια φύλαξη.
Πολλοι μου ειπαν οτι εκανα λαθος και πως ειναι πεταμενα λεφτα και τετοιες ιστορίες...
Η γνωμη μου είναι πως πεταμε λεφτα για ενα σωρό μ@λ@κιες οπως υπερκυβισμους, αναρτησεις, ζαντολάστιχα κτλπ... Πραγματα δλδ που ειναι γελοία μπροστα στην υγεία του παιδιού μας. Για να μην παρεξηγηθω σημειώνω πως άλλο να μην εχω τα λεφτα και αλλο να τα εχω και να προτιμησω να τα διαθεσω αλλου.
ΜΑΚΑΡΙ θεέ μου να μην τα χρειαστω ποτε τα βλαστοκύταρα και να εχω πεταξει τα λεφτα μου.
ΑΛΛΑ...
αν ποτε τα χρειαστω (χτυπα ξυλο) και δεν τα εχω φυλάξει επειδη προτίμησα να υπερκυβισω, ή να παω στα μπουζούκια, ή να παω διακοπες στην Χαβάη, και ενω θα μπορουσα να βοηθησω το παιδί μου, δεν μπορω να κάνω τιποτα... τοτε θα ανέβω στον 7ο οροφο της πολυκατοικίας μου και θα βουτήξω στο κενό...
|