Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
13-10-08, 21:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αν ταιριαζουν μην το συζητας βαλτα παντως να ξερεις οτι ο γνησιος διακοπτης κανει περιπου 150ευρω οποτε μαλλον ο ηλεκτρολογος πρεπει να σου βαλει καποιον αλλον με πατεντα.που τα βρηκες; σε καποιο site;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Παιδιά, κατόπιν έρευνας τις τελευταίες μέρες βρήκα αυτά τα προβολάκια ομίχλης παρέα με τα πλαστικά τους. Αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για το αμάξι μου, E12 facelift privilege 1,4l 03/07. Είναι τα σωστά πλαστικά-βάσεις και τα σωστά προβολάκια; Τα βρήκα στο νετ σε καλή τιμή, γιατί η ΤΟΥΟΤΑ εδώ θέλει αστρονομικά ποσά. Τί άλλο θα χρειαστώ επιπλέον;
|
13-10-08, 21:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Μου τα βρήκε φίλος φίλου από έναν άσχετο στη Σκωτία. Απλά ο τύπος δε τα στέλνει Ελλάδα απευθείας και θα πρέπει να αγγαρέψω τα δικά μου γομάρια να τα πάρουν και να μου τα στείλουν και τους φοβάμαι. Γι'αυτό κολλάω. Tzou αν έχω προεγκατάσταση, ο διακόπτης όντως πάει 150ευρώ; Εννοείται πως δε θέλω το διακόπτη των φλας με τα ομίχλης πάνω. Αρκεί να βάλω στη θέση του κερματοδέκτη ένα διακοπτάκι...δεν ανοίγω τιμόνια εγώ...
Φάνη, αν καταφέρω θα περάσω αύριο να ρίξεις μια ματιά και να το συζητήσουμε μαζί αναλυτικά!!!
13-10-08, 22:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το εχω ξανακανει το ολο θεμα παλι και ενημερωτικα ο μαμα διακοπτης ειναι ευκολος στην αντικατασταση του και εγω τον παιρνω 50ε
14-10-08, 00:01
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Αν θέλει κάποιος φίλος προβολάκια μπορώ να ψάξω για wesem μέσω της δουλειάς μου.
|
14-10-08, 00:05
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Τί είναι το wesem??
14-10-08, 01:04
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Zaha
Αν θέλει κάποιος φίλος προβολάκια μπορώ να ψάξω για wesem μέσω της δουλειάς μου.
|
Παράθεση:
Τί είναι το wesem??
|
Ναι οντως! Τι ειναι το wesem? Παντως θελω κι εγω για 11αρα φεισλιφτ!
14-10-08, 19:46
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Τί είναι το wesem??
|
WESEM είναι εταιρία λαμπτήρων αυτοκινήτου(μπορείτε να την βρείτε και στο internet.Ίσως να μπορούσα να βρω κάτι που θέλετε.
|
14-10-08, 20:08
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Μου τα βρήκε φίλος φίλου από έναν άσχετο στη Σκωτία. Απλά ο τύπος δε τα στέλνει Ελλάδα απευθείας και θα πρέπει να αγγαρέψω τα δικά μου γομάρια να τα πάρουν και να μου τα στείλουν και τους φοβάμαι. Γι'αυτό κολλάω. Tzou αν έχω προεγκατάσταση, ο διακόπτης όντως πάει 150ευρώ; Εννοείται πως δε θέλω το διακόπτη των φλας με τα ομίχλης πάνω. Αρκεί να βάλω στη θέση του κερματοδέκτη ένα διακοπτάκι...δεν ανοίγω τιμόνια εγώ...
Φάνη, αν καταφέρω θα περάσω αύριο να ρίξεις μια ματιά και να το συζητήσουμε μαζί αναλυτικά!!!
|
καταρχας καλησπερα,μην ανησυχεις για το διακοπτη χαβαλες ειναι το θεμα ειναι οτι ειναι ακριβος κατο απο 150Ε με τιποτα τωρα θεμα γουστου ειναι.εσυ εχεις τα γενια εσυ και τα χτενια η τιμη του φανη ειναι πολυ καλη πιστευω και ποιο οραια λυση απο το extra διακοπτακι!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15292501 seconds (80,49% PHP - 19,51% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|