Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Saimon
Xτες το βραδυ ειχα κατεβη σε γνωστα λιμανια μπας και βρω κανεναν να παιξω και εγω σαν μικρο παιδι.Με τα πολλα νεκρα κατω τιποτα το ιδιαιτερο.Συναντησα ενα καλο φιλαρακι απο αλλο κλαμπ με Fiat Punto Sporting 6αρι σασμαν και με λιγες αλλα ουσιωδεις περιφερειακες αλλαγες.Οπως το υπολογιζει ο ιδιος γυρω στα 100+ ζωντανα.....
Τη να κανουμε-τη να κανουμε ανοιγαμε απο 5ες απο 6ες χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερων.Αφου λοιπον η μ....ια εχει φτασει κοφτη του λεω ελα να ανοιξουμε εσυ κανονικα απο 1ες με φουλ γκαζι και εγω απο 1ες αλλα δεν θα παω πανω απο 6000 στροφες....και να λοιπον στο Ντουιτ 1ες ρολλ και παμε....εγω αγωνιουσα να μην περναω 6000 και αυτος το στραγγιζε....αποτελεσμα μετα απο 2ες να κανω μισω αμαξι και μεχρι και 6η στα 150 περιπου ηταν 2 αυτοκινητα πισω περιπου!!!!
Ηταν το πιο χαβαλετζιδικο ανοιγμα που εκανα στην ζωη μου!!!!
|
και εγω το κανω με φιλους μου αυτο

συγκεκριμενα θυμαμαι ενα ανοιγμα με ενα φιλαρακι με new swift 1300 κ αλλον εναν με almera chalenge..
με τον δευτερο ειχε πολυ πλακα γιατι εχει φτιαξει κατι περιφεριακα κ μου ελεγε οτι πατισε ενα starlet turbo...
ηπαμε λοιπον να τα δοκιμασουμε κ αν θημαμαι καλα πρεπει να πηγαιναμε μαζι!του λεω πωωω ρε φιλε παει πολυ καλα μεχρι που ξανα ανοιξαμε και περασα τις 6200.. ακομα κλαιει