Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Λοιπον ας το κανονισουμε απο τωρα για το Πασχα.Εγω θα ειμαι κατω οποτε μεσα.Απλα δεν ξερω ποια μερα θα μπορεσω να κατεβω λογω δουλειας.Το πιο πιθανο ειναι μεγαλη Παρασκευη απογευμα.Θα δειξει.See you.
Υ.Γ.Γιαννη τα ειπαμε στην Πατρα αντε να τα πουμε και στην Τριπολη και την επομενη φορα θα δουμε που.
Μην αγχωνεσαι καθολου, εκει τριγυρω θα ειμαστε οποτε οταν βρεις ευκαιρια θα το οργανωσουμε επιτοπου!!!
Δεν παιζει να μην βρεθουμε ρε συ!!
Δύναμη Σεβασμού: 0
Και εγω θελω να τα πουμε και θα χαρω πολυ αν αρχισει σιγα σιγα να οργανωνεται και η Tριπολη οσο αφορα το club.Δημητρη εσυ κοιτα να μαζεψεις και κανεναν αλλο corollakia απο κατω.
Δύναμη Σεβασμού: 233
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Λοιπον ας το κανονισουμε απο τωρα για το Πασχα.Εγω θα ειμαι κατω οποτε μεσα.Απλα δεν ξερω ποια μερα θα μπορεσω να κατεβω λογω δουλειας.Το πιο πιθανο ειναι μεγαλη Παρασκευη απογευμα....
Το Πάσχα έφτασε παιδιά...
Όποιος κατέβει ή είναι να κατέβει, να στείλει PM για να κανονιστούμε για κανένα "νηστίσιμο" κρασο-ούζο-τσίπουρο στον Αγαπητό