Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
Βγαινουν! Αυτα φοραει ο κολλητος μου σε 195-50-15 και του ειχαν στοιχησει 280 ευρω η τετραδα! Παντως το λαστιχο ειναι κορυφη!
|
Και τα δυο λαστιχα που λεω βγαινουν στη διασταση που λεω με δεικτη V. Τα parada δε ξερω πως θα'ναι στη βροχη. Για ρωτα το φιλο σου... Συν οτι δε θελω να κανουν μια ωρα να ζεσταθουν... Το S-drive εχω ακουσει οτι ειναι σκληρουτσικο. Μηπως να καταληξω στο C-drive???
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
κοιτα να δεις επειδη εσπασα και γω τα @ρχιδι@ μου με τα λαστιχα εβαλα τελικα continental premium contact 2 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος δν θελω επουδενι να σε επηρεασω ετσι αλλα τα TOYO για μενα μην τα βαλεις γιατι εχουν μεγαλο δεικτη ταχυτητας με τα YOKOHAMA παλι δν ξερω τι παιζει... αλλα δες και μια τα continental και αποφασισε
http://www.conti-online.com/generato...age/intro.html
|
Και γω για τα conti πηγαινα αλλα μου'παν οτι ειναι πολυ μαλακα και θελουν προσοχη. Με τι δεικτη ταχυτητας τα πηρες? Βγαζει σε T, H και V γι'αυτο σε ρωταω...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Τα parada είναι πολύ καλά στο στεγνό.Είναι όμως ακριβά και θέλουν πάρα πολυ προσοχή στο βρεγμένο!!!Τα ΤΟΥΟ είναι μία πολύ καλή λύση και αρκετά οικονομική.Πάντως για τα conti sport έχω ακούσει τα καλύτερα.
|
Νομιζω οτι τα Conti Sport δε βγαινουν σε αυτη τη διασταση, μονο τα Conti Premium που μου προτεινε και ενας φιλος εδω.