Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ο λογος που δεν βαζεις την μαμα καλωδιοση ειναι ενας...αν κατσει η στραβη δεν ψαχνεις να βρεις την μαμα φυσα καινουρια κ να την βαλεις απο κει που ξεκιναει....check βγαζουν λογο λιγοτερων watt με αντιστασεις φτιαχνει...οπως θελει αντιστασεις κ οταν βαλεις ρελε γτ τοτε στο ρελε δινεις απλα εντολη δεν βλεπει καταναλωση...εγω παντως κ στην 111 και στο 207 το περνω κατευθιαν απο τον διακοπτη...στο 207 ειχα προβλημα μεχρι να βρω ποια μπαλαστ συνεργαζοντε αλλαξα 3 σετ...στο ενα τρεμοπαιζαν κ σβηναν στο αλλο σπανια εσβηνε το ενα κ στο αλλο ολα οκ.....ας ειναι καλα ο συνεργατης του Ντινου που παρα τα πηγενε ελα που φαγα εκατσε κ ο ανθρωπος κ αλλαζαμε μεχρι να βρουμε πιο θα ναι οκ...για να σας δω στο καθε καρακιτσο που θα πατε να τα παρετε αν κατσει να ασχοληθει κ δεν σας λεει οτι φταινε ασχετα πραγματα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Παιδια ακουσα και κατι ακομα..μου ειπαν οτι τα φαναρια που δεν ειναι xenon απο το εργοστασιο θαμπωνουν με τον καιρο λογω της υψηλης θερμοκρασιας που εχουν τα xenon ! Ισχυει κατι τετοιο ?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Παιδια ακουσα και κατι ακομα..μου ειπαν οτι τα φαναρια που δεν ειναι xenon απο το εργοστασιο θαμπωνουν με τον καιρο λογω της υψηλης θερμοκρασιας που εχουν τα xenon ! Ισχυει κατι τετοιο ?
δεν εχουν υψηλη θερμοκρασια ...ειτε την μια ποιασεις ζεστη με το χερι ειτε την αλλη το δερμα σου εκει θα μεινει....